Szépségápolás

Pantone ultraviola lett a 2018-as év színe!

Nem is gondolnánk, de a színek elképesztően fontos szerepet töltenek be az életünkben, segítségükkel hangulatokat, érzelmeket is kifejezhetünk. A lila szín is sok jelentést hordoz magában, ilyen például a nőiesség, a nyugalom, a kreativitás és a határozottság. Ismerjétek meg jobban a 2018-as díjnyertes Pantone ultraviola árnyalatot.

A képen szerepelő termékek megvásárolhatóak az AVON webshopjában:

  • Eve Alluring parfüm 5299 Ft
  • Epic Lip Ajakrúzs Spellbound 1899 Ft
  • Epic Lip Ajakrúzs Sweet Taffy 1899 Ft
  • gél hatású körömlakk Purpleous 1398 Ft
  • professzionális szemceruza Deep Violet 1398 Ft
  • Avon True négyes szemhéjpúder Purple Haze 2499 Ft
  • Planet Spa Relaxing Provance Spa kézkrém 1099 Ft

A lila sokak szerint titokzatos és királyi szín, amely a harmóniát testesíti meg a kék nyugalma és a piros lendülete között, nőies és romantikus, miközben határozottságot és energiát sugall. Nyugtatja az elmét és az idegeket, ám emellett ösztönzi a kreativitást is. A hivatalosan 18-3838 kódú, drámai, kihívó és elgondoltató szín az eredetiséget, a haladó gondolkodást és a találékonyságot hivatott jelképezni.

A kihívó ultraviola és a lila szín különböző árnyalatai nem csak a divat és a lakberendezés területein aratnak hatalmas sikert, hanem a szépségápolásban is. Ez a gyönyörű szín tökéletesen beilleszthető a mindennapi szépség rutinunkba, különlegessé tehetjük vele manikűrünket vagy akár lila színű kozmetikumokkal neszesszerünket is. Egy lila rúzzsal feldobhatjuk és merésszé tehetjük egyszerű nappali sminkünket, vagy vadító, lilás füstös szemsminket varázsolhatunk magunknak az esti partira.

Használjátok bátran ezt a provokatív és trendi színt önmagatok és a nőiességetek kifejezésére!