Szépségápolás

Pattanásra hajlamos a bőröd?

A bőr aktuális állapotát számtalan tényező befolyásolja, melyek közül nem minden olyan, amit ki lehetne védeni. Ilyen például a pattanásos bőr is, ami mögött akár hormonális okok is állhatnak. Vannak olyan emberek, akik genetikailag hajlamosak az aknék kialakulására, ami bizonyos gyógyszerek, a nem megfelelő étrend vagy akár a stressz hatására is visszavezethetőek.

Bőrünk aktuális állapota arról is árulkodik, hogy mennyire megfelelően ápoljuk. Az új Eucerin DermoPURE termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a bőrhibák és az aknék megjelenésének fő okaira hasson. Megelőzi a mikrogyulladások kialakulását, jótékony hatással bír a faggyútermelés szabályozására, illetve a hiperkeratózis (a fekete és fehér mitesszerek) kezelésére. Mindemellett a termékek meggátolják a baktériumok elszaporodását, így a látható gyulladás kialakulását is.

Fontos, hogy a bőrödet figyelembe véve lépésenként alakítsd ki a saját bőrápolási szokásaidat, így megelőzheted a bosszantó pattanások, illetve bőrhibák kialakulását!