Lifestyle

Pezsegj a Babarczi-val!

A nyári teraszos, kiülős, beszélgetős esték finom ételek és italok társaságában még önfeledtebbek. Nagyon szeretem a könnyed, finom borokat és szívesen próbálok ki újdonságokat. A héten kaptam egy szuper borválogatást a Babarczi Pincészettől, akikről még nem hallottam, de most utánuk néztem és szívesen megosztom Veltek is a munkásságukat.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken, mely a Kisalföld peremén, a Bakony utolsó nyúlványainak számító Sokoró dombság lankáin terül el.

Céljuk, hogy családi összefogása révén, kitartó munkával, generációkon átívelően egy dinamikusan fejlődő, folyamatos megújulásra képes Birtokot hozzanak létre, mely az ott készült borokon keresztül évről-évre méltó módon tudja megmutatni régió egyedi adottságait.

Én már megkóstoltam a Buborczi gyöngyözőbort, melynek üde savassága, könnyedsége, a Szürkebarát fűszeres aromái és az Irsai Olivér parfűmös, bodzás jegyei páratlanul izgalmas ízvilágot sejtetnek! A gyümölcsös jegyeinek köszönhetően koktèlok alapanyagának is kíválò összetevő, úgyhogy már most beleszerettem! Cheers✨

Ha Te is szeretnéd a Pannonhalmi Borvidék kiválóságait megkóstolni, vagy szívesen ajándékoznád a szeretteidnek, akkor házhoz tudod rendelni őket Babarczi Pincészettől, akik az ország egész területére kiszállítják a rendeléseket!

https://www.instagram.com/p/CAk64_TBduq/?utm_source=ig_web_copy_link