Szépségápolás

Powered by Plants

A természetes, növényi eredetű szépségápolási termékek kategóriája az egyik legvitatottabb a szépségápolásban. Valójában sok fogyasztó úgy gondolja, hogy a „természetesre” való áttérés elkerülhetetlen kompromisszumot jelent a hatékonyság terén: egy felmérés szerint a nők 76%-a gondolja úgy, hogy a természetes/organikus kozmetikumok nem olyan hatékonyak, vagy bizonytalanok a hatékonyságukat illetően. Ha pedig a termékek jól működnek, megkérdőjelezhetjük, hogy valóban olyan „természetesek-e”, mint állítják: minden negyedik ember úgy gondolja, hogy a természetes/organikus szépségápolási termékek egyáltalán nem olyan természetesek, mint azt állítják róluk.

A Dove hiszi, hogy egy természetes termékcsalád valóban működhet – ezért megalkotta az ÚJ Dove Powered by Plants termékeket.

A Dove megragadta a növények hihetetlen megújító erejét, és ötvözte a szépségápolásban szerzett szakértelmével, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas almárkáját, amely láthatóan segít megújítani a bőrt. Minden termék legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz és mégis hatékony, mint például a természetes öko-spray dezodor 24 órás hatással.

És persze mindezt nem csak szavakkal bizonyítják: büszkén jelentik be, hogy a Dove az egyik legnagyobb szépségipari márka a világon, ami megkapta a szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést. Biztos lehetsz benne, hogy minden Dove Powered by Plants termék vegánok számára is alkalmas, majdnem teljes egészében növényi eredetű és fenntartható forrásból származik.

A Dove Powered by Plants termékcsaládnak lenyűgöző hatása van a testre és a bőrre:

A Powered by Plants tusfürdő a tudomány és a természet ötvözetének egy újabb hamisítatlan eredménye. Egy könnyű olaj, amely luxus érzetű krémes habbá változik, tisztítja és táplálja a bőrt, 50%-ban természetes hidratáló összetevőt tartalmazó növényi alapú tusfürdő, mely segít puhává és sugárzóan ragyogóvá tenni a bőrt.

A Powered by Plants dezodorok mindegyike hihetetlen arányban, 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, formulája gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez és puha, selymes érzést biztosít. Emellett 100%-ban természetes illatanyaggal készülnek. Golyós dezodorunk a Dove első organikus dezodora. Megalkották az öko-sprayt is – az ELSŐ növényi alapú természetes levegő (nitrogén) által hajtott aeroszolt, amely új távlatokat nyit a természetes dezodorok jövője felé. A könnyű és gyengéd adagolásnak köszönhetően használata finom és kíméletes érzés, mégis hatékony és gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez.

Az illatok és a textúrák a Dove törődésre épülő szemléletének nélkülözhetetlen részét alkotják. Éppen ezért elengedhetetlen volt, hogy a Dove Powered by Plants használata élvezetes is legyen. Kellemes meleg, zöld illattal, tiszta, 100%-ban természetes illóolajok felhasználásával készültek az újdonságok.

Három különböző illattal elérhető a kínálat:

  • Geránium – bőrmegújító formula
  • Gyömbér – bőrfiatalító hatásáról ismert
  • Eukaliptusz – segít kisimítani és ragyogóvá tenni a bőrt

Csomagolásaikkal is igyekeznek segíteni a környezet védelmét. A Dove elkö- telezett a műanyaghulladék csökkentése iránt (így márkánk éves szinten több mint 20.500 tonnával kevesebb szűz műanyagot fog felhasználni,) és ennek megfelelően a Powered by Plants-hez is újrahasznosított műanyagból készült flakonokat használ (ahol ez kivitelezhető), az öko-spray dezodorokat pedig természetes levegő (nitrogén) hajtja.

Próbáljátok ki őket Ti is!:)

____