Lifestyle

Privát shopping a „Repülő Tigrisben”

A karácsonyi készülődés az egyik legizgalmasabb időszaka az évnek, ám ez idén egy kicsit körülményesebb, mint korábban. Szeretem, ha egy cég rugalmasan alkalmazkodik egy ilyen helyzetben is a körülményekhez, ezért is szeretném Veletek megosztani, hogy a Flying Tigerben elsők között tudtok részt venni Private Shopping szolgáltatáson, mely egy egyszerű előregisztrációt követően – a hivatalos nyitás előtt biztosít kényelmes vásárlási lehetőséget az érdeklődőknek.

Flying Tiger

A negyedórás private shopping periódusokra üzletenként legfeljebb 20 ember regisztrálhat, és ezzel nemcsak nyugodt, de a vírusbiztonság szempontjából is optimális környezetben vásárolhatnak az érdeklődők. A népszerű bolthálózat termékkínálata decemberben hetente többször is megújul: a kínálatban az érezhetően keresettebb kreatív hobbi és társasjátékok is nagyobb szerepet kapnak. A dán dizájnt hazánkba elhozó Flying Tiger termékeinek jellemzője a humor és a kreativitás, amely kiváló alapot biztosít az itthon is egyre ismertebb, de továbbra is nehezen lefordítható hygge (ejtsd: hügge) életérzés átélésére.

Élvezd a Hygge életérzést!

Az érdeklődők a negyedórás idősávokra ezen a linken regisztrálhatnak, és legfeljebb 19 másik vásárlóval együtt élvezhetik a biztonságos és háborítatlan válogatást a lánc üzleteinek 7-8000 különböző cikket felvonultató kínálatában. A regisztráció első lépéseként ki kell választani az üzletet, ahol vásárolni szeretnénk, majd a felajánlott időpontok közül a megfelelő lefoglalható.

A mindennapi dán dizájnt Magyarországra bevezető és itthon is megkedveltető hálózat 11 üzlettel rendelkezik: ebből nyolc Budapesten található. A privát vásárlást egyelőre öt budapesti, illetve a budaörsi és a kecskeméti boltokban vezetik be, jellemzően nyitás előtti, és/vagy a nyitvatartási idő első órájában – ez üzletenként változik.

Fontos, hogy az új szolgáltatás igénybevételéhez nem kapcsolódik minimum vásárlási kötelezettség, sőt az ötezer forintot meghaladó vásárlások mellé a Flying Tiger színes karácsonyi csomagolópapírt is ajándékoz a vásárlóknak.

Nincs minimum vásárlási limit

„A kínálatunkra jellemző a kreativitás mellett a vidámság és a humor: jó látni, hogy a vevőink mosolyogva válogatnak. A tradicionálisan dán hygge életérzés ezt is jelenti: amikor minden különösebb ok nélkül jól érzed magad, mert boldogság, barátságosság, otthonos melegség vesz körül. Ráadásul ez az érzés, ami a dánok szerint még a hosszú, sötét télen is átsegít, a termékeinkkel hazavihető és megőrizhető. Talán ez áll a Flying Tiger népszerűségének hátterében is.” – fogalmazott Locher János, a Tiger Stores Hungary Zrt. vezérigazgatója.

A Flying Tiger Copenhagen 29 országban, 950 bolttal van jelen. A private shopping szolgáltatást Belgiumban vezették be először, ahol az érdeklődők nagy lelkesedéssel fogadták, és Magyarország a második ország, ahol biztosítják ezt a lehetőséget a vásárlóknak.

Éljetek Ti is ezzel a szuper lehetőséggel, amivel színesebbé és vidámabbá tehetjük a mindennapokat és az ajándékozás élményét!

___