Szépségápolás

Próbáltál már 100%-ban vegán tusfürdőhabot?

Nekem a fürdés és a zuhanyozás is egy “lopott pillanat” a gyerek mellett, ezért ez is a napon egyik fénypontja. Ilyenkor szeretem ha illatfürdőben úszik a fürdőszoba és egy picit elmerülhetek a gondolataimban. Az otthoni spa rituálékhoz most a Fa Foam & Oil leggyengédebb formulája a társam, mely egy isteni tusfürdőhab, értékes természetes olajokkal és különleges krémes textúrával.

A Fa márka folyamatos innovációjának köszönhetően, idén szeptemberben bevezette az új tusfürdőhabját, mely nem csak az új könnyed hab állagú formulájával fog kiemelkedni a többi termék közül, hanem a fenntarthatóság irányába is jelentős előrelépéseket tesz. 100%-ban vegán, biológiailag lebomló összetevőkkel, természetes olajokkal az eddigi leggyengédebb formulát testesíti meg, mely az olajoknak köszönhetően intenzíven ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól. Az ápoló természetes olajok, kakaó, moringa virág és magnólia gazdag egzotikus illatainak keveredése valami fantasztikus, amit csak akkkor érzel, hogyha kipróbálod. Selymesen puha bőrérzetet és hosszantartó illatélményt nyújt, egy igazi “must have” a fürdőszobában!

Ajánlott fogyasztói ára 899,- Ft, melyet most ennek a kuponnak a bemutatásával 30% kedvezménnyel tudtok megvásárolni a Rossmann drogériákban!:)

A kupon 2018.10.13 és 10.21 között érvényes.