Divat, Lifestyle

PUMATRAC – Edzz a legjobbakkal!

Már nem is tudom számolni, hogy mennyi idő telt el a karanténban, mert folyamatosan azon pörgök, hogy hogyan lehetne ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni. A gyerekek mellett nagyon nehéz bármit is csinálnom, mert non-stop figyelmet igényelnek, ennek ellenére minden héten többször is igyekszem legalább egy-egy 30 perces edzést beiktatni a napirendünkbe. Ilyenkor például megengedem, hogy tévézzenek és akkor tutti a siker, összekötöm a kellemeset a hasznossal!:)

Minden nap keresem az új edzésformákat, hogy változatosan tudjam karbantartani a testemet, így futottam bele a PUMATRAC alkalmazásba is. Szerintem mindenki ismeri a közhelyesnek tűnő szlogent, hogy “ép testben, ép lélek”, ami azt gondolom, hogy ebben a különleges időszakban pláne komolyt hangsúlyt kap. A mentális és fizikális egészségünk karbantartásához szükségünk van a mozgásra és ha ez nem megy egyedül, akkor számtalan lehetőségünk van kiválasztani a legmegfelelőbb “edzőtársat”!

A Pumatrac alkalmazásban sokféle edzésforma közül válogathatunk, de a kedvencem, hogy akár 7-10 perces tréningek is vannak, így tényleg mindenki a saját időbeosztásához tudja igazítani az edzéseket. Már megkedveltem 1-2 trénert, így akár csak az Ő órái közül is válogathatok. Eddig nem próbáltam a Pilatest, de már ezen is túlvagyok, úgyhogy a változatos edzésformákat összekötve- például box, tánc és stretching – alkotom meg a heti programomat. Ismerjétek meg az applikációt és élvezzék Ti is a világháló nyújtotta lehetőségeket, melyet ennek a #stayhome időszaknak is köszönhetünk!

Próbáljátok ki ezt a 15 perces, teljes testet átmozgató programot és meglátjátok, hogy mennyire fel tudja tölteni az energiaszinteteket.

Vagy itt van például egy 12 perces kis lábgyakorlat sorozat, na ez már egy “nagyobb” falat, de megéri!:)