Szépségápolás

Pure SUN – egy illat, amely olyan izgalmas, mint a nyár!

Napsugarak a bőrön, enyhe szellő és türkizkék tenger, a csillogó nap az égen és egy aranyszínű homokos strand, ameddig csak a szem ellát – ez a Betty Barclay Pure Sun. Egy egyedülállóan intenzív illat, amely a nyár hangulatába repíti viselőjét. A sikeres Betty Barclay Pure Style illat folytatásaként a Pure Sun öntudatos nőiességet, érzelmeket és érzékiséget áraszt. Az illatot gyönyörű, mindenki számára kedves élmények ihlették: a nyár – a napsütés – a strand.

Ez az új illat női életérzést sugároz – és mindig lehetőséget ad egy nőnek ahhoz, hogy személyiségének pontosan azokat a jegyeit hangsúlyozza, amelyeket az adott pillanatban meg szeretne élni. A Pure Sun illatot viselő nő szereti a napozókrém illatát a bőrén és a homokot a talpa alatt. Nem tud betelni a gazdag, intenzív színekkel és a meleg napsugarak bizsergető érzésével.

Az illat elődje, a Betty Barclay Pure Style nőies, lágy illatjegyeit a Betty Barclay Pure Sun a nyár friss intenzitásával egészíti ki és valódi illatélményt teremt. A gyémánt-orchidea, a magnólia és a sivatagi arany nyitja meg az illatot. A friss, aromás felütést a szívjegyben a lótuszvirág, a neroli és a ritka, rózsaszín almavirág magával ragadó alkotása követi – egyedülálló illatkoktél, amely lebilincselő érzékiséget, vibráló melegséget bontakoztat ki. A benzoin, a szantálfa és a hinokifa adja a lágy alapjegy mélységét és teszi harmonikusan teljessé a kompozíciót. Ez az újdonság a hosszú, felejthetetlen nyári napokra emlékeztetnek, melynek vegán összetevői újabb lendületet adnak a gondtalan nyári életérzésnek.

Csomagolásának szinte versenyez a nyár ragyogásával: az üveg és a papírdoboz intenzív, sárga-rózsaszín színátmenete egy csodálatos napfelkeltére emlékeztet és a strandon töltött meleg reggelt idézi fel. Az üveg nőies, aszimmetrikus sziluettje hangsúlyozza az aromás tartalom játékos, spontán báját.

A Betty Barclay Pure Sun már kapható többek között a kiválasztott drogériákban, áruházakban, szaküzletekben és online a www.betty-barclay.com címen. Ajánlott fogyasztói ára: EDT – 6471 Ft/20ml.

___