Szépségápolás

Radíroz + Mélytisztít + Ápol

A TRESemmé Purify & Hydrate termékcsaláddal megadhatod zsíros hajadnak azt a tisztítást, amelyre igazán szüksége van! A termékek a hialuronsav és a fehér agyag erejével segítenek mélyen tisztítani a zsíros hajat, miközben ápolják is azt. Varázsolj csodálatosan tiszta, selymes, élettel teli hajat mindössze 3 lépésben!

TRESemmé

1. lépés – Fejbőrradír a hajra és a fejbőrre

Tudta, hogy ahogyan a testünk, úgy a fejbőrünk is megérdemli, hogy radírozással kényeztessük? A Tresemmé Purify & Hydrate fejbőrradír segít alaposan eltávolítani a fejbőrről a felgyülemlett szennyeződéseket és faggyút, míg közvetlenül a hajtövektől hidratálja a hajszálakat, hogy kellemes tapintásúvá váljanak. A radírt hialuronsavval és fehér agyaggal gazdagították, emellett a frissítő fejbőrradírozás és a zsírtalan haj érdekében kókuszdarabokat és mentolt is tartalmaz. A hajápolás ugyanis a hajtöveknél kezdődik…

2. lépés – Sampon hajolajjal

Zsíros fejbőrrel küzdesz, ugyanakkor hajvégeid állandóan szárazak? A Tresemmé Purify & Hydrate sampon megszabadítja a bőrt a felgyülemlett szennyeződésektől és faggyútól, miközben közvetlenül a hajtöveknél hidratálja a hajat.  Különleges összetételét hialuronsavval és fehér agyaggal gazdagították, amelyek együttesen harcolnak a fejbőr túlzott faggyútermelése ellen. Kíméletesen szabadítja meg a hajat a szennyeződéstől, emellett a frizura hidratált és kellemes tapintású lesz.

3. lépés – Hajbalzsam hab

A zsírosodó fejbőr és száraz hajvégek látszatra éppen ellentmondanak egymásnak, mégsem ritkaság, hogy együttesen jelennek meg. Az ilyen haj ápolásának titka a szennyeződések alapos eltávolítása és a mélyre ható hidratálás.  A Tresemmé Purify & Hydrate kondicionálót zsíros hajra hialuronsavval és fehér agyaggal gazdagították, ahogyan a termékcsalád más tagjait is. Ezek más összetevőkkel karöltve eltávolítják a fejbőrről a faggyút, miközben a hajszálakat már a hajtövektől hidratálják, hogy kellemes tapintásúvá váljanak.

Készen állsz?

___