Szépségápolás

Ragyogj a 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers gyümölcsös-virágos jegyeivel

„Ragyogsz!” – ez a létező legszebb bókok egyike, amire mindenki vágyik. Aki szereti önmagát, az mentális szabadságot élvez, és ezt sugározza is magából . Testünk és lelkünk ápolását jelentik a saját jó közérzetünket szolgáló apró gesztusok, mint például egy kedvelt illat felvitele is. Mivel az illatok rendelkeznek azzal az egyedülálló képességgel, hogy a testünkre gyakorolt közvetlen hatással személyes ragyogásunkat belülről erősítik, a 2022. márciusától elérhető 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers virágzást idéző hatásával pozitív energiával ruházza fel viselőjét.

4711 Acqua Colonia
Gyümölcsös-virágos jegyeivel emelkedik ki az eddigi portfólióból

Léteznek olyan különleges kölnivizek, amelyek élénkítenek, erősítenek, stimulálnak vagy akár nyugtatnak. A 4711 Acqua Colonia illatcsalád új tagja, a 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers gyümölcsös-virágos jegyeivel emelkedik ki az eddigi portfólióból, így hoz változatosságot a 4711 Acqua Colonia illatok közé. Ahogy a korábbi illatoknál, itt is két különleges, egymással kontrasztban álló alkotóelem kap főszerepet: a fehér virágok jól ismert árnyalata találkozik a csillaggyümölcs szokatlanul friss, gyümölcsös jegyeivel, így válnak együtt különleges kényeztetéssé ebben a kölnivízben. Ennek az újdonságnak a megszületésével a parfümőr olyan illatot teremtett, amely az év bármely szakában a nő természetes ragyogását emeli ki.

„Ez az egyedülálló illat gyümölcsös frissességével élénkít, és felébreszti a boldogsághormonokat. Az egzotikus csillaggyümölcs derült, citrusos aromáinak egyesülése a könnyed frézia- és osmanthusjegyekkel világos, virágos szívet rejt. Dinamikus kreáció, amely viselőjének garantáltan mosolyt csal az arcára.” Dora Baghriche, parfümőr.

4711 Acqua Colonia
Az új kreációtól megugrik a boldogsághormon-szintünk

Az új 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers kreációtól megugrik a boldogsághormon-szintünk: a csillaggyümölcs citrusos, világos, élénkítő tónusai harmonikusan egészítik ki a fehér virágszirmok intenzív jegyeit. Így kelt ez a kölnivíz kellemesen váratlan illatélményt. Az élénkítően friss, lágy virágos jegyekkel rendelkező kontrasztos kreáció kellemes meleget áraszt, és viselőjét hosszan tartó, pozitív energiával ruházza fel. Ha ez nem ok a ragyogásra, akkor semmi sem az!

Én is csak most kezdtem el használni, de már érzem magamban a tavaszi zsongást, miután útnak indulok és ezt az illatot viselem. Már a tusfürdő vidám mosolyt csal az arcomra, mert olyan mintha egy virágokkal teli oázisban fürdőznék…:)

___