Szépségápolás

Ragyogj Te is KARÁCSONYKOR!

Sajnos a terhesség alatt és után még nem sikerült magammal foglalkoznom, pedig azt érzem, hogy sokmindent fel lehetne tunningolni magamon, hogy formában legyek. Szeretnék én is ragyogni a karácsonyi fényekben, amihez egy kiadós alvásra biztosan szükségem lesz és emellett arra gondoltam, hogy megajándékozom magam még egy kényeztető, azonnali hatást produkáló arckezeléssel is. A QMS Szépségszalonban minden kezelésem bombasztikusan sikeredett, ezért nem is volt kérdés, hogy most is hozzájuk fogok menni, már csak azt kell eldöntenem, hogy most milyen kezelést próbáljak ki….

A szalon portfóliójában az oxigénes kezelés nagyon népszerű, ami nem is csoda, hiszen fantasztikus, azonnal látható eredménye van. A Karácsonyi bőrmegújító, feszesítő oxigénes arckezelés lényege a bőr mélyebb rétegeibe hatoló forradalmi technológia, mely stimulálja a sejtregenerációt, aminek következtében látványosan kitölti a bőrt, megemeli a tónusokat, azonnali ragyogó tekintetet eredményez. A !QMS Medicosmetics által fejlesztett Oxygen Energy készülék 98%-os tisztaságú oxigénnel működik.  A kezelés során a letisztított bőrre kerülnek fel az értékes hatóanyagok, mint a nappali/éjszakai kollagén vagy hialuronsav és a színtiszta oxigén. Ezeket egy különleges felvivő pisztoly segítségével juttatják be a bőrbe. Az oxigén bevitele kellemesen bizsergető, néha hideg érzete felpezsdíti a bőr vérkeringését, amitől rögtön pirospozsgásabb lesz az arc. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár, utána azonnal lehet munkába menni! A kezelés végén egy kellemes relaxációval és dekoltázsmasszázzsal zárják a kényeztetést, hogy biztosan kipihenten és megújult bőrrel nézhessünk újra tükörbe.

A kezelése ára most a karácsonyi akcióban 66.200 Ft helyett 48.200 Ft (90perc).

A másik ünnepi akció is nagyon kecsegtető, melynek Fahéjas varázslat a neve és amihez most kézregeneráló kezelés jár. Ez egy extrafeszesítő arckezelés, mely a fahéj természetes melegítő hatását használja ki.  A kezelés lelke egy különleges maszk, az Sk-Alpha, amely összetevői révén nagy mennyiségű nedvességet zár a bőrbe (kaolin), erősíti a kötőszöveteket (mezei zsurló kivonat) és stimulálja a bőrfelszín közeli mikrokeringést (fahéj olaj). Az enyhén melegítő hatású krém minden bőrtípusnak megfelel, így nem kell aggódnunk azon, hogy erre is figyeljünk. A maszk már önmagában is erősíti a bőrszerkezetet és stimulálja a bőr saját kollagéntermelő rendszerét, de a fokozott hatás érdekében még kívülről is juttatnak be kollagént, biztos, ami biztos. Hatására a kezelés végére nemcsak pirospozsgás, hidratált és feltöltődött arccal nézhetünk majd vissza a tükörből, hanem szerkezetileg megerősített, egészségesebb bőrképet is kapunk. Az arcunk újjászületése mellé most a kezünket is regenreálják, mely a szalon meglepetése nekünk az ünnepekre.
A kezelés akciós ára 33.000 Ft
 
Ezek a karácsonyi ajándékcsomagok, de természetesen többféle kezelés közül is válogathatsz (akár párosan is mehettek!), érdemes körülnézni. Ha úgy gondolod, hogy ennél nincs jobb ajándék, akkor kérj a Jézuskától ajándékutalványt…:)

QMS Szépségszalon

1036 Budapest Lajos utca 94.

+36 30 641 9717-es vagy a +36 1 233 9880

qms@qmsszepsegszalon.hu