Szépségápolás

Ragyogó arcbőr az ünnepekre az IMAGE Skincare-től

A karácsonyi ünnepi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni, ezért már egy ünnepi ajánlóval készültem Nektek. Személy szerint nagyon szeretem a személyre szabott meglepetéseket, melyek között mindig helyet kap egy-egy arcápolási csomag is, ami szerintem minden nőnek hasznos ajándék. Az IMAGE Skincare márka szakemberei minden karácsonyra különleges csomagokat állítanak össze, különböző bőrtípusokra hangolva, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek, de akár magunkat is meglephetjük velük, ha már korábban a termékek bűvöletébe kerültünk.

Válassz Te is IMAGE Skincare arcápolási csomagot!

Idén három csomagból, egy utazó szettből és egy termékduóból válogathatunk. Bármelyikre is esik a választás, a lényeg mindegyiknél ugyanaz: add és vedd szeretettel! Ismerd meg a termékcsomagokat közelebbről is:

IDEÁLIS: a fáradt és egyenetlen bőrtónus ápolására

LUMINOUS COLLECTION – ünnepeld a napról napra fehérebb bőrt a négy legnépszerűbb termékkel, melyek a megfáradt bőr ragyogásáról gondoskodnak. Kezdd a gyengéd lemosóval, utána használd a növényi fehérítő szérumot, végül a mattosító fényvédős hidratálót és végül zárd az ápolást az ajakápoló komplexszel, mely feltölti és dúsítja az ajkak megjelenését.

A csomag tartalma: ORMEDIC® balancing facial cleanser (177 ml), ILUMA® intense facial illuminator (30 ml), PREVENTION+® daily matte moisturizer SPF 32 (43 g), ORMEDIC® balancing lip enhancement complex (7 g)

IDEÁLIS: száraz bőrre és az idősödés jeleinek kezelésére

AGE LATER COLLECTION – lassíts le és engedd el magad tápláló és fiatalító termékkel. Mosd le a sminket és a szennyeződést a kíméletes lemosóval, majd simítsd ki a ráncaidat a hialuronsavas szérummal. A tápláláshoz és regeneráláshoz használd a tápláló antioxidáns krémet.

A csomag tartalma: the MAX™ facial cleanser (118 ml), AGELESS total pure hyaluronic6 filler (30 ml), VITAL C hydrating repair crème (57 g)

IDEÁLIS: a száraz, vízhiányos bőr feltöltésére

HYDRATING NIGHT COLLECTION – kényeztesd magad a legnépszerűbb éjszakai hidratáló termékkel, hogy reggel táplált bőrrel ébredj. Tisztítsd meg a bőrt a gyengéd C-vitaminos lemosóval, mielőtt feltennéd a hidratáló lapmaszkot a megfáradt, kimerült bőr feltöltésére. A luxus ápolás utolsó lépéseként pedig használd az antioxidáns krémet, mely a bőrbe zárja a nedvességet.

A csomag tartalma: VITAL C hydrating facial cleanser (177 ml), VITAL C hydrating repair crème (57 g), I MASK hydrating hydrogel sheet mask (1 db mask)

DEÁLIS: az IMAGE kedvencek kipróbálására

FESTIVE FAVOURITES – fedezd fel az IMAGE varázslatos világát legnépszerűbb mini kiszerelésű termékeikkel. A kíméletes géles lemosó puhává teszi a bőrt és gondoskodik egyensúlyáról, a C-vitaminos szérum pedig fehérít és táplál. Egészítsd ki az ápolást a fényvédős hidratálóval, mely óv az ultraibolya sugaraktól és matt megjelenést biztosít.

A csomag tartalma: ORMEDIC balancing facial cleanser (44 ml), VITAL C hydrating anti-aging serum (15 ml), PREVENTION+ daily matte moisturizer SPF 32 (43 g)

IDEÁLIS: a száraz bőr és a kiszáradt ajkak hidratálására, fokozására

DOUBLE HYDRATE – kettőzd meg a hidratálást és a feltöltést a különleges karácsonyi csomagolásba foglalt kedvencekkel! A megfáradt bőr táplálására használd a lapmaszkot, az ápolás tökéletes kiegészítésére pedig vidd fel ajkaidra a nedvességben gazdag ajakbalzsamot.

A csomag tartalma: ORMEDIC balancing lip enhancement complex (7 g), I MASK hydrating hydrogel sheet mask (1 db mask)

Nekem az AGE LATER COLLECTION a kedvenc összeállításom, melyek már ott is lapulnak a meglepetések között. Remélem Te is találtál kedvencet, melyeket az Image Skincare márka hivatalos webáruházából is meg tudsz rendelni: www.imageskincare.hu. Ha pedig szeretnél szakember segítségével is konzultálni, akkor bátran fordulj az Image Skincare peeling szakembereihez.

Nekem, ők a kedvenceim!

____