Lifestyle

Rendeld házhoz a Share Now legújabb Fiat 500-as és MINI Cabrióit!

Elképesztően megörültem, amikor megláttam a ShareNow legújabb “házhozrendelős” szolgáltatását, mert pont egy utazás előtt álltunk a WomanPowerProject csajokkal és az én kocsim szervízben volt a legfoglalt időpontban. Szerintem ez egy olyan hiánypótló szolgáltatás a piacon, amit még akkor is igénybe vehetünk, hogyha éppen nem szeretnénk a saját autónkat használni, azoknak akiknek pedig nincsen kocsijuk egy szuper lehetőség arra, hogy bármikor elvigye őket a kedvenc modelljük a kiszemelt úticéljukhoz.

Ezt a formás Fiat 500-ast is házhoz lehet rendelni!

Idén nyáron 60 db Fiat 500 Hybriddel és 35 db MINI Cabrióval bővül a SHARE NOW flottája, így összesen 360 autóval Budapest második legnagyobb carsharing szolgáltatójává lép elő. Az új hibrid modellek manuális váltóval és – a többi benzinmotoros SHARE NOW autóhoz hasonlóan – országos autópályamatricával kerülnek forgalomba, a SHARE NOW Pass előfizetéssel rendelkező felhasználók pedig mindössze 60 Ft/perctől vehetik igénybe őket. A SHARE NOW az egyetlen hazai autómegosztó szolgáltató, amelynek cabriók is szerepelnek a kínálatában, ami szerintem elképesztően menő. Az új automata váltós, head up display-es MINI Cabriókkal városszerte már összesen 50 lenyitható tetejű autó válik elérhetővé Budapesten, amivel akár Balcsira is leruccanhatunk a hétvégén, ha éppen nem szeretnénk vonatozni vagy a saját autónkkal ez nem kivitelezhető.

Akár ezzel a MINI Cabrióval is leruccanhatsz Balatonra!

Az applikációt pillanatok alatt letöltöttem és mindössze pár percet vett igénybe a regisztráció is. A kocsikat előfoglalással is 1-től 5 napos bérlésekhez kötik, amellyel a bevezető időszakban a SHARE NOW Pass ügyfelek házhoz rendelhetik az általuk választott kategóriájú járművet a zónán belül. A kiválasztott autót legalább 72 órával az igénybevétel előtt meg tudjuk rendelni az applikáción keresztül és mire leérkezünk a csomagokkal már ott fog állni a ház előtt a kis kedvencünk – ami valóban így zajlott – ugye milyen hihetetlenül extra?!

ShareNow
Mi nagyon élveztük a kiruccanásunkat a ShareNow kicsi kocsijaival!

Összefoglalva, szerintem ezek miatt érdemes igénybe venni a ShareNow szolgáltatását:

  • az autók a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehetőek
  • házhoz rendelheted a kedvenc modelledet
  • a kiválasztott autót bárhol felveheted és leteheted a nagyobb városok városközpontjaiban
  • a szolgáltatás percdíjai tartalmazzák a parkolás, tankolás és biztosítás, valamint az országos pályamatrica díját is
  • az applikáció azonnal letölthető és a regisztráció is pillanatok alatt elkészíthető
  • környezetkímélő megoldás, hiszen egy megosztott autó, akár 8-10 másik autót is kiválthat, így 8-10 másik ember is eljut vele a céljához ezen idő alatt és csak 1 parkolóhelyet foglal
  • az ügyfélszolgálat mindig elérhető és készséggel állnak a felhasználók rendelkezésére

Felejtsd el a magas törlesztőrészleteket és a saját autó horribilis fenntartási költségeit és bérelj prémium kategóriás autókat perc-, óra- vagy napidíjas alapon és élvezd az utazás korlátlan szabadságát! Mi kipróbáltuk és imádtuk, Te készen állsz?!

ShareNow
Imádtam Cabriózni és szívből ajánlom a ShareNow szolgáltatását!

___