Divat

Rich Mnisi x adidas

Ez az a kollekció, amelynek minden egyes darabját azonnal felvenném. A legújabb MODIVO kampányban inspiráló nők mutatják be a Rich Mnisi dél-afrikai tervezővel együttműködésben készült egyedi adidas-kollekciót. A főszereplők a művész gazdag afrikai örökségét ünneplik, és energiájukkal inspirálják az önkifejezést.

Osi Ugonoh modell, Vola Default producer és rendező, Luzia Avelino énekesnő, Monika Łaskarzewska táncoktató, Lena Zaboroś tiktoker és Ula Fryc táncos nap, mint nap nők ezreit inspirálják energiájukkal és életszemléletükkel. Ezért is hívták meg őket a MODIVO által készített fotózásra. Lendületes fotókon és videón mutatják be a Rich Mnisi tervezővel együttműködésben készült legújabb adidas-kollekciót, hangsúlyozva annak fő üzenetét: a tiszteletet és tisztelgést a származásunk előtt.

A kollekció színes, merész ruhadarabokból áll, amelyek a Rich Mnisi tsongai örökségét ünneplik, és különböző sportokhoz, például futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz és edzéshez készültek. A kollekcióban olyan utcai ruhadarabok is szerepelnek, amelyek nagyvonalú sziluettekkel rendelkeznek, és amelyek ötvözik az egyedi stílust, az élénk színeket és a funkcionalitást. Az új kínálatban olyan ikonikus adidas lábbelik is helyet kapnak, mint a Superstar, az UltraBOOST és a Forum, amikbe Rich jellegzetes, excentrikus printjei leheltek új életet. Rich Mnisi elkötelezettsége az identitás kifejezésére abszolút rímel az adidas azon meggyőződésével, hogy a sport révén életeket lehet megváltoztatni. Az eredmény egy olyan termékcsalád, ami a sportos stílus határait feszegeti, és aminek középpontjában az önkifejezés áll. A kollekció darabjai élénk, merész állatmintákat, vibráló, ütős színeket és feltűnő absztrakt mintákat ötvöznek, amik együttesen mesélnek a gyökereink izgalmas történetéről.

Nézzétek meg a promó videót is, érdemes!:)

___