Lifestyle

Rózsa illattal hódít a Zewa legújabb Deluxe Aroma Collection papírzsebkendője!

Tudtad, hogy a rózsa nem csak a vázában mutat csodásan, de számos jótékony hatással is bír?  Illóolaja elűzi a stresszt, a fejfájást, megnyugtat és ellazít egy fárasztó nap után. Ezt az érzést hozhatja közelebb számunkra a Zewa legújabb termékcsaládja, a Deluxe Aroma Collection, melynek rózsaillattal átitatott háromrétegű, erős és puha lapjai egyszerre simogatják a lelket és kényeztetik a bőrt.

Az exkluzív, trendi dizájn szerint készült kocka alakú dobozok otthonod bármely helyiségének stílusos díszeként mindig kéznél vannak, és akkor nyújtanak gondoskodást, amikor a legnagyobb szükséged van rá. A rózsa illata pedig bizonyított hatással van a hangulatunkra: feltölt, harmóniát teremt körülöttünk és boldoggá tesz. A termék fantasztikus illata és stílusos dizájnja mellett engem még az is megfogott, hogy az erős, 3 rétegű lapok mosógépbiztosak, illetve Quick & Easy nyitórendszerének köszönhetően könnyű az adagolása.

Válaszd ki Te is a kedvencedet az új Zewa Deluxe Aroma Collection dobozos papírzsebkendői közül és merülj el egy rózsaliget illatforgatagában!