Szépségápolás

Scent of You – varázslat a levegőben

A varázslatos pillanat, amikor két szempár találkozik, és a határtalan boldogság már csak egy karnyújtásnyira van. Amikor a véletlen írja a sorsod, és a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben. Néha úgy tűnik, hogy egy felsőbb hatalom kezében van a szerelem – mindössze néhány pillanat, és már el is kerültétek volna egymást. De mi lenne, ha ezek a pillanatok mindig velünk maradnának? Egy illat, amelybe nap mint nap beburkolózhatunk, lehet a kulcs, amely ajtót nyit a feledhetetlen pillanatokhoz. Az s.Oliver Scent of You új, érzéki női és férfi illatai ezeket a véletlennek tűnő találkozásokat, varázslatos meglepetéseket és azt a bizonyos leírhatatlan első benyomást ünneplik – ahogy azt a sors elrendelte. 

s.Oliver Scent of You

Az illatok nyomán eljuthatunk legbelső kincseinkhez: az emlékeinkhez. Négy érzékszervünk közül a szaglás az, amely a legközvetlenebb módon kapcsolódik különleges emberek vagy pillanatok bennünk élő képeihez. Legyen szó akár egy röpke találkozásról, amikor megérezzük a mellettünk elhaladó illatát, akár valaki személyes illatának intenzív, közeli megtapasztalásáról, vagy akár egy pulóver vagy sál illatáról, amely azonnal a viselőjére emlékeztet. Az illatok elcsábítanak, asszociációkat ébresztenek, érzelmeket keltenek bennünk.

  • A nőies kompozíció frissességet sugároz a mandarin és a körte pezsgő fejillatával, amelyet a szívben rózsa, bazsarózsa és jázmin virágaiból összeállított csokor hangsúlyoz . Ezután fehér pézsma, szantálfa és pacsuli kombinációja gazdagítja az illatot, és elegánsan krémes lecsengést kölcsönöz a fényűző kompozíciónak.
  • A férfias kompozíció nyitányában a levendula és a grapefruit kombinációja különleges frissességet nyújt, amelyet a szívben narancsvirág, muskotályzsálya és kumarin gazdagít, és az aromás férfias illat alapjában a földes fák tesznek teljessé.

Mindkét illat a különleges pillanatok varázsát és azt a bizonyosságot hangsúlyozza, hogy az életben minden úgy történik, ahogyan annak történnie kell…:)

___