Gyerek, Lifestyle

Sensitive ápolás az egész családnak

Egyre több Anyukától hallom, hogy a gyermeke bőrének valamilyen érzékenysége van. Sokszor nem is kell eljutnunk a bőrgyógyászig, hogy orvosoljuk a problémát, hanem először meg kell vizsgálni azokat a körülményeket, amelyekkel érintkezik a legkisebbek bőre. Sok esetben a tisztítószerek váltanak ki allergiás reakciókat a bőrrel, pont ezért dobta piacra a Lenor, a Sensitive öblítők mellé a folyékony- és a kapszulás mosószereket is. A ruhák és az ágynemük is közvetlenül érintkeznek a bőrrel, ezért is fontos, hogy azok a lehető legpuhábbak és leggyengédebbek legyenek.

A Lenor Sensitive termékcsalád tökéletes választás az egész család számára. Az új Allin1 mosókapszula, valamint a 2in1 folyékony mosószer is ideális megoldást jelent az érzékeny bőrrel rendelkezők ruháinak hatékony tisztítására, mivel megőrzik a ruhák puhaságát, emellett gyengédek a bőrhöz. A legkíválóbb eredmény érdekében használjátok együtt az egymáshoz illő öblítővel, így a frissen mosott ruhákat intenzíven átjárja majd az isteni fehérvirág illata.

Az új termékek bőrgyógyászatilag tesztelt formulájának köszönhetően a Lenor az első olyan textilöblítő, amelyet a Skin Health Alliance is elismer. Ez a független szervezet nemzetközi bőrgyógyászok bevonásával dolgozik a bőr egészségének megőrzésén. Az elismerés a Lenor Sensitive tudományos anyagszál-technológiájának köszönhető: mélyen és gyorsan behatol a szövetrostok közé, puhasággal tölti meg az egyes rétegeket, illetve simává varázsolja az anyag szálait, miközben hosszantartó, finom, friss illatot hagy maga után.

A lányaim kérték, hogy a plüsseiket is mossam ki a Lenor újdonságaival, így már a kedvenc kis barátaik is kényeztető ápolásban részesültek. Az instagram oldalamon egy szuper nyereményjátékkal várlak Titeket, ahol három szerencsés nyertes kipróbálhatja az új termékcsaládot!:)

A fenti termékek a gyerekektől távol tartandóak: www.keepcapsfromkids.eu.

___