Divat

Simone Rocha x H&M

Rocha az első ír származású designer, akivel a H&M közös kollekciót készít. Ez a kollekció, mint ahogy minden munkája, interetnikus származásának örökségét ünnepli és nyújtott megannyi inspirációt a márkájának meghatározásához, egészen a hongkongi tradíciókon és kézműves hagyományokon át, a művészettörténet nagyjaiig.

Simone Rocha x H&M

A Simone Rocha x H&M kollekcióban megtalálható a sokféle sziluett, anyag, hímzés és hatás, ami a Simone Rocha világot jelenti, emellett pedig a márkát fémjelző darabok apró változtatással újra lettek alkotva, ezzel tisztelegve a Simone Rocha márkatörténet előtt. A kollekcióban fellelhetünk Tudor-korabeli hatásokat, vadvirágok, portrék és fényképek, valamint babák és játékok formájában, valamint megtalálhatóak lesznek a kockás minták, gyöngyök, rózsaszínek, pirosak és különleges anyagok, amelyeket házon belül terveztek, kifejezetten ehhez a kollekcióhoz. A kollekció alkotásakor Rocha visszanyúlt márkájának archívumához, és kombinálta a múltbeli kollekcióit a nagy műgonddal újragondolt kedvenceivel, hogy egy dinamikus kollekciót készíthessen, ami igazán mai lett. 

A kollekció, ami március 11-én debütál, a Simone Rocha márka évtizedes fennállását is ünnepli – ez nagyszerű teljesítmény egy független, londoni székhelyű márkától. Rocha védjegye az erőteljes vizió és a konzisztencia, ami átjár minden egyes új alkotást, és lehetővé teszi a márka viselőinek, hogy kedvük szerint kombinálják a különböző szezonok darabjait. Ez a kollekció hasonló elképzeléssel készült: hogy viselői minden egyes darabját szeressék és hordják éveken át. Ez egy meghívó Simone Rocha világába, amely most mindenki számára elérhetővé válik.

Én már nagyon várom, Nektek, hogy tetszik?

___