Divat

Skechers x The Rolling Stones kollekció

Skechers The Rolling Stones
AMIKOR A SKECHERS ÉS A ROLLING STONES TALÁLKOZIK,
BEINDUL A ROCK ‘N’ ROLL!

Óriási sneaker rajongóként mindig izgatottan várom a legújabb kollaborációkat. A Skechers pedig ismét robbantott, ugyanis legújabb együttműködésének partnere a világ leghíresebb rock ‘n’ roll zenekara: a Rolling Stones. A Universal Music Group iparágvezető merchandise és márkamenedzsment cégével, a Bravadóval együttműködésben készült új Skechers x The Rolling Stones kollekció a zenekar védjegyének számító nyelves logót viseli egyedi megjelenésű női és férfi cipőin.

Szeretünk olyan márkákkal együttműködni, amik a kiváló termékek mellett valami újat is adnak rajongóinknak, valamit, ami örömmel tölti el őket” – nyilatkozta a The Rolling Stones. “Emellett a Skechers a legjobb választás mindenki számára, aki stílusra és kényelemre vágyik.

Skechers The Rolling Stones

A Stones példátlan módon, hat évtizede kitart – egyre csak hódít, és milliárdok hallgatják. Ikonikus logójukat szinte minden felnőtt ember ismeri ezen a bolygón” – mondta Michael Greenberg, a Skechers elnöke. “A Skechers x The Rolling Stones a legkirályabb stílus a rock legnagyobbjaitól!”

A partnerség hosszú, együttműködésekkel teli évtizedeket követően jön létre: a The Comfort Technology Company™ világhírű zenészekkel való társulásai során a kollekciókat olyan legendás zenészek promotálták, mint Ringo Starr, Britney Spears, Christina Aguilera, Snoop Dogg és Doja Cat.

A Skechers x The Rolling Stones kollekció a www.skechers.hu webshopban elérhető.

Skechers The Rolling Stones

___