Szépségápolás

„smell the taste”

Az Acqua Colonia Limited Edition minden évben az aktuális trend-témákat dolgozza fel és segítségükkel jótékony hatású illatkreációkat alkot. A „smell the taste” technológia olyan eljárás, amellyel újjáélednek a természetes aromák és az illatok, az ízek lenyűgöző, egyedi illatélménnyé olvadnak össze. Napjaink trendjei közé tartoznak a szuperélelmiszerek, a természetes összetevők, és ezek az illatok tekintetében is valódi lendületet jelentenek. Az Acqua Colonia Limited Edition 2021 két illatkompozíciója a természet erőteljes és jótékony hatású összetevőit egyesíti magában. A Goji & Cactus Extract (goji és kaktusz kivonat), valamint a Bamboo & Watermelon (bambusz és görögdinnye kivonat) különleges frissességével lepi meg.

Acqua Colonia

Goji & Cactus Extract – activating

Izgalmas illatkeveréket eredményeznek a goji bogyó erőteljes vörös elemei a kaktusz intenzív zöld kivonataival. A goji bogyó szuperélelmiszerként rendkívül népszerű napjainkban – pedig több ezer éves múltra tekint vissza. Kínában a boldogság bogyójának is nevezik, és a kínai orvoslás szerves része. Azt mondják róla, hogy pozitívan hat a közérzetre. Mindennapi fogyasztásától aktívabbnak érezheti magát az ember és öregedésgátló hatást is tulajdonítanak neki. A kaktusz kivonatot az opuntia ficus-indica kaktuszfából nyerik, és a kozmetikai hatású, hagyományos gyógyító anyagok közé tartozik. A kivonat vitaminokban gazdag és különböző módon, pozitívan befolyásolja a szervezetet. Hidratáló hatású, segíti a sejtek regenerálódását, ezért a valódi frissesség forrása.

Bamboo & Watermelon – comforting

A világoszöld bambuszjegyek a görögdinnye gyengéden édes aromájával kombinálva kellemesen gyümölcsös frissességet adnak, melynek ízét szinte a szánkban érezzük. A bambusz az édes füvek családjába tartozik, amelyek őshazája Ázsia. A növény szokatlanul erőteljes, ezért sokoldalúan hasznosítható. Különböző pozitív és szimbolikus jelentéseket tulajdonítanak a bambusznak. Kínában a hosszú élet szimbóluma, Indiában a barátságé, Japánban pedig a tisztaság jele. A klasszikus homeopátiában élénkítő, jótékony, nyugtató hatása miatt alkalmazzák. A görögdinnye Afrikából származik, napjainkra pedig a világ melegebb régióiban termesztett gyümölccsé vált. Ideális szomjúság oltó, mert magas, 90 százalék feletti víztartalma ellenére intenzív, rendkívül frissítő aromájú. A görögdinnye ezenkívül erősíti az immunrendszert és kellemes frissességérzetet kölcsönöz a bőrnek.

Acqua Colonia

Az Acqua Colonia Limited Edition 2021 üvegén és külső csomagolásán frissítő színjáték jelenik meg: A goji bogyó intenzív vöröse és a bambusz zamatos zöldje mindkét illatot megcsillogtatja, és azokat a hozzá illő illusztrációk még jobban kiemelik. Az ezüst felirattal nemesebbé tett üvegek eleganciát kölcsönöznek az illatoknak. Két frissítő illat, melyek látványukkal is élénkítenek.

Az illatok a Müller Drogériák kínálatában elérhetőek!

___