Szépségápolás

Sminkelj a mágia erejével!

A szépségiparban egyre több termékkel találkozhatunk, mellyek azzal a céllal kerültek piacra, hogy az arcunkat a lehető leg optimálisabb tónusokban kiemeljük. Most a Max Factor újdonságai között találkozhatunk egy olyan újdonsággal, mely a márka sminkmesterei által lett összeállítva és melynek használatával gyorsan és egyszerűen tudunk kontúrt alkotni. A Miracle Contouring paletta (9999 Ft) 3,2,1, technikájával az arcodnak könnyedén varázsolhatsz mélységet és kiemelést kontúr és highlight trükökkel. Nyolc gondosan összeválogatott sznít rejt a paletta, melyekkel minden bőrtónushoz és árnyalathoz tud igazodni. A krémesen könnyű és tartós textúrája biztosítja, hogy az eldolgozása a lehető legegyszerűbb legyen, még akkor is, ha először kontúrozni szeretnél.

Három végtelenül egyszerű lépéssel tudod kivitelezni a tökéletes sminkedet:

1.lépés: kontúrozz egy “3-as” árnyalattal 3-as alakban, a halántéknál kezdve, megkerülve a szem külső sarkát, az arccsont alá kanyarodva, majd visszafordulva a fül felé és a 3-as alakot az áll vonalán befejezve.

2.lépés: Emeld ki szemeid egy “2-es” árnyalattal. Kezdj el kettes alakban rajzolni a szemöldök alatt, majd a szem külső sarka körül vezetve az ecsetet Ezután fejezd be a kettest az arc almácskáján keresztül és vissza.

3.lépés: Vigyél fényt az arcodra “1-es’ highlight árnyalattal, 1-es alakban, a homlok közepétől végig az orrnyergen, az ajak közepe fölött, végül az állon haladva.

Az alapozás mellett sokszor elég, ha csak a szempilláinkat emeljük ki, amihez a márka újdonságai között még a Dark Magic szempillaspirált (4699 Ft) tudom ajánlani Nektek. Ezzel a szuper termékkel másodpercek alatt egyenletesen tudod bevonni festékkel a szempilláidat, köszönhetően a víz és a természetes viaszok és pigmentek 2:1 arányának. Az összetételben található speciális viasz, mely napraforgómag viaszt is tartalmaz, vastagabbnak látszó szempillákat, és mélységet ad, a kefe minden mozdulatával. Wave action keféjét arra tervezték, hogy a festéket egyenletesen osszlassa el a pillák között, a sötét, látványos és ultragyors eredményért, míg szétágazó hegye segítségével minden egyes szempillát elér. És ha még ez nem lenne elég, akkor megjegyezném, hogy összetevőinek speciális keveréke elkenődés nélküli építhetőséget és intenzitást biztosít, amely egész nap tart!

Én már tesztelgetem őket…:)