Szépségápolás

Sminkelj Kate Moss által tervezett palettával és a Rimmel újdonságaival!

Imádom a sminkújdonságokat, egyszerűen megunhatatlanok. Egy óriási ajándékcsomaggal lepett meg a Mikulás, melyben a Rimmel csodaszép újdonságai lapultak. Szeretném Nektek bemutatni a kedvenceimet, amik nagyon hasznosak lehetnek a napi sminkelések során.

Kezdjük a sort a világhírű topmodell, Kate Moss által tervezett Highlighter kombó palettával (2499 Ft), mely magában egyesíti agy pirosító, egy arckontúr és egy highlighter funkcióját. Igazából nincs más dolgod, mintkiválasztani a számodra megfelelő árnyalatot és rutinosan használni azt.

A pirosítás előtt mindenféleképpen használj alapozót, amihez tökéletes választás az új Lasting Breathable folyékony (2999 Ft) változata, mely tökéletes fedést biztosít, emellett akár 25 órán át tartós. Van benne napfényvédő is, úgyhogy ez is egy érv a választása mellett.

Az Insta Duo kontúrozó ceruzával (3699 Ft) még jobban ki tudjuk emelni az arcvonásainkat. Többféle árnyalat áll a rendelkezésünkre, inkább a világosabb felé tendáljunk, vele természetesebb megjelenést tudunk kivitelezni.

Az alapozás és a kontúrozás után jöhet a szemek kiemelése. Én teljesen odáig vagyok a Magnif’eyes blush edition palettákért (4199 Ft), melyekben pont olyan árnyalatok sorakoznok amelyekkel tökéletesen lehet árnyékolni és kiemelni a szemeket. Válaszd ki a számodra legelőnyösebb színsort! 🙂

És végül, ha mindennel kész vagyunk feltehetjük az ellenállhatatlan Stay Matte ajakrúzsokat (2299 Ft), melyeknek könnyed textúrájú, bársonyosan matt finishű. Csók, víz-és tapintásálló folyékony ajakrúzs, mely akár 12 órás tartósságot és kényelmes viseletet nyújt a viselőjének.

Szerintem van miből válogatni, össze is állítottam a saját szettemet, hogy tetszik?