Szépségápolás

„Sokoldalú vagy, erős és egyszerűen különleges”

„Sokoldalú vagy, erős és egyszerűen különleges” – mondjuk egymásnak mi, nők, hiszen már régóta nem hagyjuk, hogy nőiességünk rejtve maradjon. Bármilyen társadalmi elvárások léteznek még ma is, mi magabiztosan egyensúlyozunk a legkülönbözőbb világok között: egyszerre vagyunk sportos szépségek és divatimádók, spontán szabad szellemek és megbízható üzletasszonyok, szeretetteljes családirányítók és a koktélpartik belevaló barátnői. A nőiesség lenyűgöző dimenziói határtalannak tűnnek, mert a nőknek nem kell választaniuk – bármi lehet belőlük, ami csak akarnak!

A virágos-fás 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood illat épp ilyen varázslatosan ötvöz két ellentétes összetevőt, a „királynő vagy” mottó jegyében kiemelve a női kisugárzást. A kényeztető hatású, érzéki illat és a hozzá tartozó ápoló termékek a természet erejével kölcsönöznek varázslatos nőiességet.

4711 Acqua Colonia

Érzékeket inspiráló kölnivizek

Különleges kölnivizek, amelyek élénkítenek, erősítenek, stimulálnak és nyugtatnak – ez a 4711 Acqua Colonia illatcsalád ígérete. A kollekció új változata az első virágos kreáció, a 4711 Starfruit & White Flowers sikerére épít, ugyanakkor fás jegyeivel elkülönül az eddigi illatportfóliótól – virágos-fás változatosságról gondoskodva az Acqua Colonia illatprofiljában. Csakúgy, mint az új kreáció parfümőrje: Fanny Ball bátor, kreatív és mindig azon dolgozik, hogy újra felfedezze önmagát és az illatok világát. A 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood kölniben – az illatcsaládra jellemző módon – két különleges, egymással ellentétes fő összetevőt kombinált, és olyan izgalmas illatot hozott létre, amely a nőiesség sokoldalúságát ünnepli. A feminin kompozíció középpontjában a „virágok királynője”, a bazsarózsa áll, amely az illat gyengéd virágosságát adja – ellentétben a szantálfa markáns textúrájával, amelybe lágyan beágyazódik. Egy rendkívüli kreáció, amely viselőjéhez hasonlóan maradandó benyomást hagy maga után.

4711 Acqua Colonia

Teljes mértékben természetes – és fenntartható

A természet által ihletett 4711 Peony & Sandalwood – a 4711 Acqua Colonia kollekció összes illatához hasonlóan – a természetes alapanyagok célzott alkalmazásával tűnik ki. Az illatok természetes kivonatokra épülnek, és célirányosan használják fel ezeket a kiváló minőségű nyersanyagokat. Így egyetlen erőforrás sem vész kárba. A 4711 Acqua Colonia illatok vegán*, parabén-, szilikon-, alumínium-, színezék-, ásványi olaj- és műanyagmentes termékek, előállításukhoz nincs szükség állatokon végzett kísérletekre. Nemcsak belül, hanem kívül is fenntarthatóak: rövid szállítási útvonalakon, nagyrészt Németországból érkező dobozuk FSC által tanúsított üzemekben készül, amelyek a kartont fenntartható gazdálkodással kezelt erdőkből származó fából állítják elő.

Az illat és kényeztető hatása

Ez egy egyedülálló, nőies illatkreáció, amely 7%-os illóolaj-tartalmával kényezteti az érzékeket: a bazsarózsa finom jegyei találkoznak a nemes szantálfa lágy, fás textúrájával. Ez a viselőjéhez hasonlóan ellentétekkel teli, kényeztető kreáció hangsúlyozza a női kisugárzást, és a fás, texturált jegyekkel ötvözve váratlan fordulatot hoz!

4711 Acqua Colonia

Stílusos formavilág

A Peony & Sandalwood dizájnja optikailag is varázslatos nőiességet sugároz: a rózsaszín színezés a kecses bazsarózsával kombinálva teszi teljessé a nőies illatot. A 4711 Acqua Colonia modern retró dizájnjával kombinálva a szín különösen kecses és kifinomult hatást kelt. Az ikonikus, domborműves Molanus-üveg minden fürdőszobába nagyszerűen illik, a természetet idéző, halványzöld színű dobozon az összetevők akvarellje pedig pompásan érvényesül, így még a látvány is kényeztető hatású!

Ajánlott fogyasztói ára:

  • Eau de Cologne Natural Spray                  100 ml   14.800 Ft*
  • Eau de Cologne Natural Spray                    50 ml   9.257 Ft*
  • Aroma tusgél                                              200 ml   4.631 Ft*

A 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood június elejétől elérhető, mostantól az új 100 ml-es üvegben! További információk a www.4711.com oldalon, a Facebookon a www.facebook.com/houseof4711 címen, valamint az Instagramon a www.instagram.com/4711 címen találhatók.

___