Gyerek, Lifestyle

Soy Luna trendi kiegészítői!

Rengeteg újdonsággal találkozom, nap, mint nap, de a gyerekekhez kapcsolódó termékekről leginkább a lányaimtól kapok inspirációt. Lilien még csak most lesz 6 éves, de  már szinte kiskamasz és nagyon foglalkoztatják a csajosabb kiegészítők. Nagyon szeretünk a természetben sportolni, ezért olyan játékkal szerettem volna meglepni Húsvétra, mellyel sportolás közben is villogtathatja a nőiességét.

Már számtalan termék közül válogathatunk, ha ajándékról van szó, mégis valami különlegeset kerestem, mellyel akár minden nap közös élményt varázsolhatok a lányomnak, miközben a napsütést élvezzük. Végül a nyuszi egy Soy Luna görkorival lepte meg Lilient, aminek olyan nagy sikere van, hogy a lefekéshez is azzal közlekedik. A görkori nemcsak trendi, de nagyon jó minőségű is, Roches által gyártott termék, ami köztudott, hogy ebben az iparágban piacvezető. Én is nagy görkori rajongó vagyok, ezért arra gondoltam, hogy majd együtt élvezhetjük ezt az önfeledt programot. Soy Luna portfóliójából válogathatunk még menő bukósisak, csillogó fejhallgató vagy akár roller közül is, nagyon dizájnosak és sokszínűek a termékek.

Azt gondolom, hogy most jön az, hogy a sorozatot is tüzetesebben szemügyre kell vennünk…:) Mi így görkorizunk, remélem, hogy Ti is inspirációt kaptatok! A Soy Luna-s termékeket a Játéksziget üzleteiben vagy online, a webshopjukból is meg tudjátok rendelni.