Gyerek, Szépségápolás

Stílusos ajakápolás Disney karakterekkel!

Az mindig szuper dolog, ha összekötjük a kellemeset a hasznossal – és ez a legegyszerűbb dolgokra is igaz! Még az ajakápolásra is. Légy egy kicsit bohókás és fennkölten szólva „vágj bele egy mesebeli kalandba a Labello Disney limitált kiadású ajakápolóival“!

Mosolygó Mickey, elegáns Minnie, játékos Donald vagy stílusos Daisy – ezek az aranyos dizájnok garantáltan mosolyt csalnak a gyerekek és a felnőttek arcára.

em számít hány éves vagy, kevesen bírják ajakápoló nélkül. Az ajkaink bőre nagyon puha és könnyen kisszárad. Ezen segítenek a kiváló minőségű ajakbalzsamok, amelyek egyszerre biztosítják a szükséges hidratálást és táplálást. A népszerű Labello ajakápolók, amelyek ezen a télen a Labello Disney limitált kiadásában a híres Walt Disney sorozatok szereplőinek képeivel érkeznek, teljes mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek. 3 éves kortól használhatóak és biztonságosak.

Történetük az 1920-as évekig nyúlik vissza. Például az ikonikus Mickey Egér 1928-ban született. Tudtad, hogy Walt Disney egere, amelyet házi kedvencként tartott, ihlette ezt a mesebeli karaktert? A Mickey Mouse sorozat sikerének köszönhetően Mickey más barátai is megszülettek, mint Minnie Egér, Donald Kacsa, Daisy Kacsa és még sokan mások.

Ezek a legendás karakterek nemcsak stílusuknak köszönhetően lettek népszerűek, hanem lebilincselő történeteikkel is, amelyeken egész generációk nőttek fel. Még mindig szeretik a gyerekek és a felnőttek szerte a világon.

A Labello Disney limitált kiadású ajakápolók intenzív ápolást és védelmet nyújtanak az ajkak érzékeny bőrének, védik a kiszáradástól. A formulák 99%-ban csak természetes összetevőket tartalmaznak, beleértve a shea vajat is. Továbbá esszenciális zsírsavakat és A- és E-vitamint is tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az ajkak táplálásához és a bőr optimális hidratáltságának fenntartásához.

Ajánlott fogyasztói áruk: 1479 Ft – a dm üzleteiben lesznek elérhetőek! 🙂

___