Divat

Stylist születik – Legyél Te 2018 legjobb divattehetsége!

Aki olvassa a blogom, az tudja, hogy hű Answear.hu rajongó vagyok, ezért is szeretném felhívni a figyelmeteket a legújabb divat kampányukra, ahol a márkához hűen a stílus kerül majd a középpontba! Már megszokhattátok, hogy a lengyel multibrand webáruház minden szezonban előrukkol valami divattal kapcsolatos aktivitással, ami most sem marad el és a stylist szakma kerül a fókuszába.

Magyarországon először indulhatnak a divatra érzékeny tehetségek a 2018 LEGJOBB STYLISTJA címért és a vele járó számtalan izgalmas ajándékért. A Stylist Születik nagyszerű lehetőség kezdő stylistoknak, bloggereknek és divatimádóknak, akik karriert akarnak építeni a divatvilágban és jól ismerik a trendeket. Idén Lengyelországban, Ukrajnában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon is megrendezésre kerül ez a nagyszabású megmérettetés, ahol mindenhol az ország legígéretesebb divattehetségeit keresik. Az sem probléma, ha nincs portfóliód, vagy mélyebb divatismereted, hanem inkább készség szinten érdekel a stílusok világa! Ebben az esetben az Instagram játékukat ajánlom Neked, ahol a stílusérzékedet kell megmutatnod az értékes nyereményekért!

Töltsd fel saját magad által megálmodott stíluskölteményed, tehát egy teljes outfitet egy egész alakos fotón és használd a #styleistheanswear és a #sytlistszuletik hashtageket. Műveiddel H2X órát nyerhetsz a FashionWatch jóvoltából, vagy IsaDora beauty csomagot zsebelhetsz be!

A játékon 09.26-tól 2018.11.30-ig vehettek részt és IDE KATTINTVA tudhattok meg mindent a verseny menetéről!

Mert az Answearnél minden a divatról szól….:)