Szépségápolás

SUMMER CITY CHIC

A jóidő beköszöntével előkerülnek az élénk színek, melyek nemcsak a ruhatárunk meghatározó elemei, hanem a sminkünk és a manikűrünk elkészítésekor is fontos elemek.

CND

A CND™ bemutatta a 2021 nyári SUMMER CITY CHIC kollekcióját, hogy a beton dzsungelét élénk színekkel ruházza fel. Próbáld ki Te is az utcaművészet vibrálását, merészségét és viselj egyedi, ikonikus, magabiztosságot sugárzó árnyalatokat körmeiden!

Az új árnyalatok garantáltan kimozdítanak a komfortzónádból, ismerd meg őket közelebbről:

  • Rooftop Hop – meleg, vibráló ibolya lila;
  • Sangria at Sunset – piros gyümölcsös sangria;
  • Museum Meet Cute – ragyogó fukszia;
  • Beach Escape – fényes flamingó rózsaszín;
  • Popsicle Piknik – lángoló narancssárga (limitált kiadású) és
  • Pop-Up Pool Party – vibráló élénk kék (limitált kiadású).
CND
Elképesztően menők ezek az árnyalatok!

Az új árnyalatok elérhetőek a CND™ SHELLAC™ leoldható gél lakk és a CND™ VINYLUX™ tartós ápoló körömlakk színpalettáin egyaránt.

„Ezt a lehengerlő kollekciót a nagyvárosok közössége inspirálta – akik imádják a kalandokat!” – mondta Jan Arnold a CND™ társalapítója. „Ezek a merész nyári árnyalatok arra ösztönöznek, hogy bátran fejezd ki önmagad.”

CND
Sajnos én nem tudok ilyen profi lakkozást bemutatni Nektek, pedig ez nagyon vagány!

Próbáltad már a CND SHELLAC Brand Gel Polish lakkokat?

14+ nap magasfényű gél lakkozást biztosít a természetes köröm sérülése nélkül. Körömbarát, hiszen nem kell megreszelni és bufizni a természetes körmöket, így azok nem vékonyodnak el. Tartós, mint a zselé és könnyű felvinni, akár egy körömlakkot. Akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával a megfelelő fedőlakk használata esetén. 7 káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK). Így valószínű, hogy nem okoz allergiát. A CND Shellac egy professzionális termék, így kizárólag OKJ vizsgával rendelkező körmösök, illetve Shellac Certified PRO képzésen résztvevők vásárolhatják meg.

CND
Nekem most ők a kedvenceim!:)

Otthoni használatra a CND™ VINYLUX™ Long Wear Polish lakkokat ajánlom!

A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig növeli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad.