Divat

Szállj szembe az unalmas és egyhangú trendekkel!

meghan_trainor_for_skechers-nyito

Sajnos én csak fél éve próbáltam fel az első Skechers cipőmet, amit azóta le sem lehet robbantani a lábamról…Nagyon megörültem, hogy egy különleges kollaboráció keretében újabb egyedi darabokkal bővül a márka kínálata, amiket egy táncos, vidám sajtótájékoztatón lepleztek le.

skechers-mix-logo

A márka már sok hírességgel dolgozott együtt – Britney Spears, Christina Aguilera, Carrie Underwood, Demo Lovato – ami idén sem maradt el. Az új Skechers Originals kollekcióhoz Meghan Trainor világhírű énekesnő neve fűződik, aki tökéletesen tükrözi a cipők életérzését – egyedi és eredeti darabok, melyek a retró és a vintage jegyek szellemében készültek. A kollekcióhoz egy reklámspot is készült, ahol a fiatal énekesnő a barátaival bulizik egy klubban, az egyik legnépszerűbb dalára a “No” -ra . A sajtótájékoztatón koreográfusok segítségével el lehetett sajátítani a klipben is látott mozdulatok egyes elemeit, amin én sajnos a pocakom miatt nem tudtam részt venni, de a többiek szuperek voltak.  Láttátok már a klippet?

A léghűtéses, memóriahabos cipőtalp alap konstrukció ezekben a cipőkben is, igazából a külső jegyek a dominánsak: a dögös virágminta, a fényes lakkbőr, a metálos betétetek és a vintage sportos elemek határozzák meg a kollekciót. Minden darab fűzős, ám a szárak magassága és a rejtett sarok eltérő lehet az egyes modellekben. A hímzések és a dekoratív rátétek különleges megjelenést biztosítanak, miközben kényelmes cipőket viselünk a lábunkon. Én nagyon szeretem ezt a fajta casual-es, tornacipős megjelenést, ezért bátran ajánlom Nektek is egy ilyen tökéletes darab beszerzését!

skechers-cipok-mix

Neked melyik tetszik?