Divat

Szemere-való újdonságok

Az új trendek nélkülözhetetlen kiegészítői a napszemüvegek is, melyek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem a szemünket is védik a káros sugarak ellen. A Ray-Ban szemüvegmárka visszanyúl az időben, hogy az ikonikus modellek újragondolt formában térjenek vissza.

Ray-Ban

A márka úgy tervezi szemüvegeit, hogy azok mindig tükrözzék a különböző egyéniségeket, és közben mégis időtlen stílust képviseljenek. Ez alól 2022 sem kivétel: az új, színátmenetes chromance lencsetechnológia korszerűsíti az eredeti Ray-Ban formákat, illetve számos polarizált lencse és klasszikus árnyalat is elérhető a kollekcióban.

Ray-Ban

A Ray-Ban legújabb kollekcióját a modern klasszikusok, a dombornyomott fémkeretek és az aranyrészletek teszik különlegessé, amelyek a New Aviator, New Caravan és New Round modelleken találhatóak meg. A lágy, vékony keretek és a minimalista tónusok a fémkeretek új generációjára jellemzőek, amit a Rob és David modellek alkotnak. A magas minőségű fémkeretek között két exkluzív, Japánban készült titániummodell is helyet kapott, amelyek finom antikhatással és polarizált kristálylencsékkel prémium megjelenést biztosítanak.

Ray-Ban

Visszatérnek a márka további népszerű modelljei is egy kis színnel és havana árnyalatú acetátkeretekkel, mint például az 50-es évek ikonja, az Orion, vagy a 60-as évek kedvence, a Hawkeye. Emellett a 80-as éveket idéző Cats pilot forma a spontán, szórakoztató kortárs stílust képviseli, ahol a finom, nejlonszálas részletek és az átlátszó tónusok teszik karakteressé a szemüvegeket.

Ray-Ban

A kollekció többről szól a stílusnál: a Ray-Ban úgy tervezte újra ikonikus modelljeit, hogy közben a kortárs trendekhez alkalmazkodik. A márka visszanyúl a gyökerekhez: a klasszikus formákat a legmodernebb lencsékkel ötvözi, hiszen pontosan ez az az innováció, ami a Ray-Ban-t a világ kedvenc szemüvegmárkájává tette.

___