Szépségápolás

Szépségrituálék a világ minden tájáról…

Rengeteg legenda kering a különböző nemzetiségű Hölgyek szépségtitkairól és rituáléiról, de vajon ebből minden igaz? Annyira egyszerű és nagyszerű lenne, ha ezek a nők megosztanák Velünk a tippjeiket, amelyek segíthetnek abban, hogy még hatékonyabban tudjuk ápolni a bőrünket, szebbek lehessünk! Ezek az ősi szépségrituálék selymesen puhává, rugalmassá és szikrázóan ragyogóvá teszik a bőrt. A mai, ellenállhatatlan szépségtitkaim Japánból, Közép-Amerikából, Afrikából, Indiából és Franciaországból érkeznek.

A Dove legújabb, Nourishing Secrets termékcsaládját pontosan ez a gondolat ihlette – a föld egy-egy részén élő nők szépségajándékát hozták el nekünk, az összes többi valódi nő számára.

A japán nők nagyon híresek a gyönyörű, sima bőrükről. Az Ő praktikáik ihlették a Nourishing Secrets Glowing Ritual termékcsaládot, amelyek a rizsvízen és a lótuszvirágon nyugszanak. A hidratáló rizsvíz vitaminokban gazdag, a lótuszvirág pedig nyugtató hatásáról ismert, együtt pedig segítenek fényessé és puhává varázsolni a bőrt, mint a selyem. A termékek kifinomult, rózsaszín virágos (lótusz, rózsa, magnólia) illatjegyei krémes rizsporral kerülnek összhangba és együtt kényeztetik érzékeinket.

A közép-amerikai nők élénkítő szépségrituáléi ihlették a Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual termékeket. A körömvirág kivonatot és avokádó olajat már a maják is használták a szépségápolásban, ősi összetevőik ápolják és segítik rugalmassá tenni a bőrünket. A termékcsalád friss és tiszta illatával javítja a hangulatunkat – az avokádó, koriander, bergamott és a jázmin illata olyan érzéssel ajándékoz meg, mintha vízesések között és esőerdők mélyén sétálnánk.

Mindannyian irigyeljük az indiai nők ápolt, táplált, puha bőrét. A Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual termékei épp ezekre a tulajdonságokra koncentrálnak, méghozzá India tradicionális szépségtitkainak segítségével, ahol a nők már 4000 éve használják a kókuszt különböző formában (kókusz olajat, -tejet,-masszát) más és más haj- és bőrápolási problémákra. Az Ayurveda gyógymód kiemelkedően tápláló tulajdonságai miatt értékesnek tartja a mandulát is, amely összetevő az egyik kedvencük a szépségápolási rituálék során. A termékek gazdag formulája mélyen a szarurétegben hidratálja és táplálja a bőrünket. A testápoló és testápoló krém egzotikus illatával csábítja el érzékeinket: a kókusz olaj és a mandulatej jegyeit a krémes vanília és fehér jázmin, borostyán elegye egészíti ki.

A termékek ajánlott fogyasztói ára: Testápoló – 1259 Ft / 250ml, 1499 Ft / 400ml, Tusfürdő – 799 Ft /250ml

Örömmel osztom meg Veled a hírt, hogy a Dove idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját, melyhez kapcsolódóan egy globális kampányt indított, mellyel még erőteljesebb üzenettel érkezik, mint valaha. A márka missziójához hűen, ezúttal is a valódi nők által inspirált valódi szépséget mutatja be. A globális kampány friss, életteli kisfilmje olyan nőket mutat be, akik saját maguk határozzák meg a szépségük fogalmát, és nem engedik, hogy mások véleménye negatívan befolyásolja az önbizalmukat. A lokális kampányunkban három olyan erős személyiséget hívtunk meg, akik hűen képviselik a márka értékeit. Pásztor Anna extravagáns öltözködésével, Bihari Viktória szókimondásával, Ráskó Eszter pedig különleges humorával mutatja meg, hogy mit is jelent a magabiztos szépség.