Szépségápolás

Szépségtrend vagy figyelmeztetés?

Veled is előfordult már, hogy mindenáron szabadulni akartál a sötét foltoktól az arcodon, miközben egy új Tiktok trendben mások színezett termékekkel szeplőt imitálnak a bőrükre? A pigmentfoltok nagyon különbözőek lehetnek, sokak számára például önbizalmi problémát is okoznak. Az Eucerin Anti-Pigment termékeivel elindíthatod a saját „trendedet” és halványíthatod a nem kívánt pigmentfoltjaidat, mert a szépséged akkor érvényesül igazán, ha jól érzed magad a bőrödben!

Eucerin
Halványíttsd a nem kívánt pigmentfoltjaidat

Kipirosodás, leégés, éles pigmentfoltok megjelenése – csak néhány azok közül a kihívások közül, amelyekkel az érzékeny bőrrel rendelkezőknek szembe kell nézniük, amikor fokozódik a napsugarak erőssége. Ezek közül is a sötét foltok kapcsán merülnek fel leggyakrabban olyan kérdések, amelyekről kevesebbet hallhatunk.

Eucerin
Az első eredmények 2 hét után jelentkeznek, 12 hét után akár 75%-os csökkenés tapasztalható

A bőrünk állapotát, illetve annak elváltozásait külső és belső tényezők egyaránt befolyásolják – utóbbit kevésbé tudjuk kontrollálni, ezzel szemben a külső tényezők ellen sokat tehetünk. Az endogén, azaz belső tényezők közé soroljuk a genetikát, a hormonokat és a betegségeket is, melyek alapjaiban határozzák meg a bőrünk típusát. Az exogén, külső tényezők az életvitelünk, a környezetünk vagy a szokásaink alapján változhatnak. Ebben az esetben is előfordul, hogy bizonyos tényezőkre – mint az időjárás – nincs közvetlen ráhatásunk, ugyanakkor a tudatos bőrápolással segíthetünk megvédeni bőrünket a káros hatásoktól. A legnagyobb veszélyt az UV-sugárzás jelenti, mivel szabadgyökök képződéséhez vezethet, amelyek csökkentik a bőr védelmi mechanizmusainak működését, ezzel nagyobb esélyt teremtve a bőrbetegségeknek vagy akár a pigmentfoltok kialakulásának.

Én már hatékonyan dolgozom a sötét foltjaim halványításán!

Az Eucerin Anti-Pigment termékeket kifejezetten a bőr felületén előforduló sötét foltok enyhítésére fejlesztették ki, hogy a bőr visszanyerje egyenletesebb megjelenését. Az Anti-Pigment nappali arckrém FF30 UVA- és UVB-szűrőket is tartalmaz, 30-as fényvédő faktorával pedig biztos védelmet nyújt a napsugárzás ellen, ezzel csökkentve a további sötét foltok kialakulásának esélyét. Ezt kiegészítve az Anti-Pigment éjszakai arckrém az esti pihentető alvás közben is segít a bőr regeneráló képességének a helyreállításában, így a termékek együttes, rendszeres használata akár már két hét után látványos változást eredményezhet. A termékcsomag ajánlott fogyasztói ára: 13.090 Ft

  • Mindkét termék thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést
  • Hatékonyan képesek csökkenteni a sötét foltokat és megelőzni újbóli kialakulásukat
  • Hatásukra a bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik

Az Eucerin termékeket megvásárolhatod a partnerpatikákban!

___