Divat

“Szeretetbe csomagolva”

A Pandora „Szeretetbe csomagolva” ünnepi kampánya arra biztat, hogy szeretteinket jelentéssel bíró ékszerekkel ajándékozzuk meg, amiket az újév során és azt követően is megőrizhetnek. A kollekció darabjai egyedi csavarral jelenítenek meg olyan klasszikus motívumokat, mint amilyenek a szívek, az égbolt szimbólumai és az ünnepi karakterek.

A Pandora Moments kollekció jelentőségteljes új választékkal érkezik, melyek megtestesítik az ünnepi kívánságokat. Ilyen például a négyszögletes cirkónia kövekkel kirakott pavé charm, ami minden szögből ragyog és háromféle verzióban is elérhető: 14 karátos arannyal futtatott, 14 karátos rózsaarannyal futtatott és sterling ezüst változatban. A téli éjszakai égbolt varázslatából inspirációt merítve a Szikrázó hold és csillag collier nyaklánc és fülbevaló szett tökéletes ajándék lehet a különleges ünnepi hangulat megörökítésére.

A Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo elárulták: „Az új minták közvetítik azt az érzést, amit a szeretteinkhez való kötődés és a közös emlékek jelentenek, amelyek egy érzelmekkel teli réteget adnak az ünnepi időszakhoz.”

A szeretet minden kívánságlista tetején helyet kap, és a Pandora Timeless új ajándékötletei tökéletesek ennek kifejezésére. Az egyszerű, mégis elegáns háromköves darabok szívalakú foglalattal készülnek, és három kő díszíti őket. Hozzáillő nyaklánc és fülbevaló is elérhető, sterling ezüst és 14 karátos arannyal futtatott változatban egyaránt, így alkotva egy olyan szettet, amely népszerű lesz a minimalista ékszerek kedvelőinek körében. A Pandora Timeless kollekció idén a klasszikus, körtealakú csiszolást is középpontba helyezi. Ez a népszerű csiszolás újszerű módokon jelenik meg a kollekció gyűrűinél.

Örülnétek egy ilyen meglepetésnek?

___