Szépségápolás

Szeretnéd, ha a Max Factor sminkmestere elárulná a tökéletes smink fortélyait?

Újabb izgalmas beauty kutatásról szeretnék Nektek beszámolni. Az elmúlt 5 év legnagyobb, az egész világra kiterjedő szépségtanulmányában a Max Factor a világ 10 országában 26.000 nőt kérdezett meg, amelynek következményeképpen arra a felismerésre jutott, hogy globálisan a nők egy lényeges csoportjának a szépségről alkotott elképzeléseit a szépségipar nem támogatja. Ennek a kutatás az eredményeként a Max Factor középpontba helyezi ezeket a nőket az új,  You X Max Factor kampányában.

A megkérdezett nők mindössze 17%-a gondolja azt, hogy a szépségipar nem öncélú, és mindössze 10%-uk gondolja azt, hogy valós nőket jelenítenek meg, ami egyértelművé teszi, hogy a szépségipar nem ezekhez a nőkhöz szól. Hasonlóan a világszerte elterjedt szépségbloggerek tekintetében, a megkérdezettek 67%-a pillanatnyilag nem lát náluk számukra használható smink inspirációkat, és csak 6%-uk gondolja, hogy a szépségikonok követése az ő szépségükre hatással van. Valójában a nők az életükben jelen lévő másik nőt nézik, náluk keresik a szépségihletet?

Larion Oscar, a Max Factor sminkmestere ennél sokkal egyszerűbben és célravezetőbben helyezi a szépséget a fókuszba. Nézzétek meg, hogy szerinte hogyan lehet természetes, ápolt és megnyerő külsőt varázsolni magunknak.

  1. Egységesítsd bőröd színét a FaceFinity Compact, matt hatású púderes alapozóval. Az új formula SPF20-as fényvédőt is tartalmaz, illatanyagmentes így az érzékeny bőrűek is használhatják. Olaj-elnyelő púderszemcséi, tartós gyöngy részecskéi finoman gördülnek a bőrödön, tökéletes könnyedséggel vihető fel, szivacs applikátora pedig hibátlan eredményt biztosít, nem beszélve a gyorsaságról – akár 10 másodperc is elég a művelethez. A Facefinity Compact minden szépségszükségletedet kielégíti, hiszen a púder végső, finom simítása találkozik benne a tartós alapozóval. Most 4 szín közül választhatsz – hétköznapokon akár önmagában is használhatod a közepes fedésű púdert, ha pedig extra fedésre vágysz, viselheted a folyékony alapozóréteg fölött.
  2. Emeld ki arcod legszebb részeit a Miracle Contouring, arckontúrozó palettával. Először a bőrszínedtől 1-2 árnyalattal világosabb, krémes felemelő árnyalattal világosítsd ki háromszög alakban a szem alatti területet, tegyél egy keveset a szemzugba és a szemöldökcsontra, így pillanatok alatt eltűnnek a fáradtság jelei. Még előnyösebb lehet a megjelenésed ha a bőrszínedtől 2-3 árnyalattal sötétebb kontúrozószínt a homlokod két oldarára satírozod, tegyél egy keveset az arccsont alá és az állvonalra, majd ujjaddal kontúrmentesen masszírozd össze az alapozóval.  A Miracle Contouring Paletta krémes, könnyű, tartós összetétele biztosítja az ultrakönnyű eldolgozást, így már kezdő kontúrozóként is professzinális eredményt alkothatsz, sztárokhoz illő, ugyanakkor természetes megjelenést.
  3. A Miracle Glow Duo krémes highlighterét satírozd az arccsontodra, tegyél egy keveset a szemzughoz és ha teltebb ajkakat szeretnél, akkor a kupidóívre, majd ujjaddal finoman masszírozd össze a kiemelt területeken és arcod azonnal felragyog. A duo formula ráadásként bőrtökéletesítő és hidratáló hatású, amellett, hogy lehetőséget ad számodra, hogy dönthess a természetesen sugárzó, illetve az intenzíven ragyogó bőr között. A Miracle Glow Duo magával ragadó, üde külsőt kölcsönöz – a varázslat reggeltől egészen késő estig kitart.
  4. Szempilláidat a vitaminokkal és napraforgómag viasszal kifejlesztett, Dark Magic, dúsító szempillaspirállal koronázd meg. Ez a bravúros sminkszenzáció – különleges összetételének köszönhetően – nem kenődik el, speciális keféje másodpercek alatt egyenletesen vonja be a pilláidat, drámai szépségű, látványos és szuper gyors eredményt biztosít. Puha, ergonomikus kialakításával a Dark Magic szempillaspirál tökéletesen illeszkedik az ujjaid közé, tehát a használata is kényelmes – Igazi varázskellék a sminktáskádban.
  5. Ajkad érzékien telt kinézetéhez válaszd az új Colour Elixir Lip Cushiont, az E-vitaminban és pigmentekbengazdag ajakfényt. Ha sietsz valahova és csak egy perced van magadra, akkor is tökéletes, ragyogó ajkakat varázsolhatsz magadnak ezzel a különleges sminkújdonsággal. A Colour Elixir Lip Cushion rendelkezik a puha tapintású, párnás, precíziós applikátorral, amely könnyedén siklik az ajkaidon. Az ajakfény, építhető formulájával több választást is kínál számodra: a mindennapokon visszafogottabb, finom glamúrral hódíthatsz, a különleges alkalmakon drámai, mondén, teltebb, tónusokkal.

Nekem ez elég inspiráció volt a sminkeléshez, és Neked?