Divat

Szeretnéd, ha megajándékoználak egy gyönyörű Rebecca karkötővel?

A FashionWatch jóvoltából ismerkedhettem meg a Rebecca márkával, melynek termékei a stílusról, a divatról és a független női szépségről szólnak. Az olasz dizájn és a legmagasabb minőségű anyagok ötvözésével az eredmény egy elbűvölő ékszermárkában ölt testet, amely magas színvonalú, de megfizethető divatéletérzést kínál a hölgyeknek. Én mindig felhívom a figyelmeteket arra, hogy ékszerekből sohasem elég…:)

A Rebecca egy nagyon stílusos ékszer márka, amelyet Toscana szívében, a Firenzei székhelyű Industrie Testi S.p.a. gyárt és forgalmaz. 2000-ben alapította Alessandro Testi, aki szerényebb anyagokat (például bronz és acél) ötvözött magas színvonalú kivitelezési technikákkal. Ez a kombináció és az eredeti ötlet azonnal népszerűvé és nemzetközi szinten is ismertté tette a márkát.

Made in Italy – divat, kreativitás, stílusérzék, szakértelem, ékszerművészet.

Szenvedélyes személyisége és a nagyon magas formatervezési tartalom emeli a Rebecca ékszereket stílusikonná, a kiegészítők divatjának tökéletes képviselőjévé. Alessandro Testi az első kollekciója óta képes kifejezni és megtervezni a valódi szépséget, ötvözve az új technológiákat az ősi aranyművesek művészeteivel. Az ékszereket személyesen is megcsodálhattam és valóban különleges varázsuk van.

Az ékszerek sajátossága, hogy nemcsak művészi színvonalon megkomponáltak, mindig az aktuális divathoz illeszkednek, hanem személyre szabottak is. Több kollekciót is jegyez a márka, köztük az egyik legnépszerűbb a “My World”, vagyis “Én Világom” fantázianévre hallgató kollekció, amely nevében hordozza különleges tulajdonságát. Ez egy olyan egyedülálló ékszer, amelyet Te magad hívsz életre azáltal, hogy kiválasztod hozzá azokat a charmokat, amelyek leginkább kifejezik a szenvedélyedet, a szeretetedet, a személyiségedet, az ambícióid. Persze, nemcsak számodra tökéletes önkifejezési mód, de szeretteidnek is elmondhatsz egy személyes és feledhetetlen üzenetet általuk. 

Fejezd ki magad, viseld a missziódat, vállald a gondolataidat egy ékszerrel!

Ha szeretnéd, hogy Te legyél a szerencsés, akit megajándékozzalak egy ilyen különleges Rebecca karkötővel, akkor csak a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a FashionWatch és az ilovemom.blog.hu facebook oldalát!

2.KÖVESD BE a FashionWatchHungary és az ilovemomblog instagram oldalát!

2.TAGGELD BE egy barátnődet a posztom alá kommentben (blog, facebook vagy instagram), akinek ajánlanád ezeket a gyönyörű ékszereket!

A nyereményjáték Március 27-ig tart és Március 29-ig hirdetem ki a szerencsés nyertest!:)