Szépségápolás

Szeretnéd, hogyha megajándékoználak egy EUCERIN szépségápolási ajándékcsomaggal?

Én nagyon szeretem a praktikus meglepetéseket és azt gondolom, hogy az Eucerin személyre szabott szépségápolási csomagjaival örömteli lesz az ajándékozás, bármely szerettünkről is legyen szó.

Mindannyiunknak jár a gyengéd törődés és az extra gondoskodás, ami az ünnepek alatt különösen igaz. Az Eucerin a meglévő termékek mellett megújult készítményekkel, valamint kifejezetten férfiak számára összeállított ajándékcsomaggal is készül, hogy praktikusan meglephessük a családtagjainkat, barátainkat, ismerőseinket. Idén karácsonyra az új Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Q10 ACTIVE érzékeny bőrre készült, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló krémek exkluzív neszesszerei mellett az Eucerin Men termékek is megtalálhatóak a polcokon, amelyek a borotválkozás élményét teszik kímélővé és élvezetessé.

Nézzük meg, hogy kinek és mit rejtenek az ajndékcsomagok:

TESTVÉRNEK

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel és Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában. (Ajánlott fogyasztói ára: 11 990 Ft)

BARÁTNŐKNEK

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém most csak 990ft + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (világos színárnyalat) és  Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém most csak 990ft + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (medium színárnyalat)

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak.Ezek a termékek is a 25 éves korosztálytól ajánlottak, amikor az első ráncok kezdenek megjelenni. (Ajánlott fogyasztói ár: 8 980 Ft)

 

ANYUKÁKNAK

Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre + Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel és Eucerin® Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál és vegyes bőrre + Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Ezek a  krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. 40 év körüli hölgyeknek ajánlják, ezért ez például egy tökéletes ajándék ÉdesAnyáknak.

(Ajánlott fogyasztó ára: 11.990 Ft)

FELESÉGNEK

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali és éjszakai krém

A krémek elsődleges hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, emellett az arctiin, amely felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben, valamint a silymarin, amely pedig védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A nappali arckrém 15-ös fényvédőt, az éjszakai krém pedig argánolajat is tartalmaz, amely segíti a regenerációt és simává teszi a bőr felszínét. Ajánlott fogyasztói ár1: 11.990 Ft)

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken.Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. Ezek szuper meglepetések a 35 éves korosztálynak, akik az érzékeny arcbőr ránctalanítását szeretnék. (Ajánlott fogyasztói ára: 10.490 Ft)

FÉRFIAKNAK/APUKÁKNAK

Eucerin® Men Borotvagél + After Shave Balzsam

Az Eucerin Men termékek fő hatóanyaga az ezüst ion, amely természetes fertőtlenítő és antibakteriális hatással rendelkezik, így megvédi a bőrt a borotválkozás okozta irritációtól. Emellett kifejezetten erre a célra kifejlesztett glide polymert tartalmaznak, amely speciális védőréteget képezve védelmet nyújt az apró vágások ellen. Ezeket a termékeket érzékeny és problémás bőrrel rendelkező férfiak is használhatják, alkalmazásuk pedig puha és egészséges tapintást eredményez. (Ajánlott fogyasztói ár: 5 990 Ft) Az Apukám is ki fogja próbálni, mert ez lesz az egyik meglepije.

Szeretném az egyik szerencsés olvasómat megajándékozni a fenti EUCERIN ajándékcsomagok egyikével, aminek a megnyeréséhez csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD az ilovemom.blog.hu facebook és az ilovemomblog instagram oldalát!
  2. ÍRD MEG nekem fb vagy blog kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyik terméket próbálnád ki szívesen?!

Az Eucerin® termékeket a partnerpatikákban tudjátok megvásárolni, Te melyiket választanád?

Nekem Ő a kedvencem:)