Szépségápolás

Szeretnéd MEGNYERNI a U.S Prestige legújabb illataiból a kedvencedet?

Egy nő személyiségét nagyban befolyásolja az illata, ami egy ugyanolyan parfüm esetében is két különböző karaktert adhat a bőr jellegétől függően. Kutatások szerint egy nő minden évszakban kipróbál új illatokat, illetve van egy-két olyan kedvence is, amitől nem tud megválni. Ismerkedjetek meg a U.S Prestige parfüm újdonságaival, melyek izgalmas karakter jegyeket hordoznak magukban, így sokszínű illatvilágukkal minden Hölgy ígényét ki tudják elégíteni.

Ezt a rózsaszínes színvilágot az érzékiség köré építettem, hiszen az illatokban is ez dominál. A Pink illat édes, gourmand jellegű, pont olyan, amelyek után a hűvősebb időre vágyakozunk, mégis a fejjegy összetevői alapján még a nyarat idézik, hisz vidám, frissítő gránátalma és tiaré virág került az üvegcsébe. Intenzív nőiességéről, enyhén orientális illatvilágáról a rózsa, jázmin és narancsvirág gondoskodik. Ezeknek a virágoknak köszönhetjük, hogy ez az illat jó kedvre derít, optimizmust sugároz és mosolyt csal az arcunkra. A Black már egy sokkal rejtélyesebb pafüm a fekete ópium jellegzetes édes illatával. Téli és nyári illat is, a virágok a vanília és a fekete kávé illatharmóniái miatt. A Gold illatot kedvelő Hölgy bájos, erős és független, karizmája és eleganciája mágnesként vonzza környezetét. A parfüm megízlelésekor először a fekete ribizli leveleinek érzéki jegyei mutatkoznak, melyek a virágba borult szívvel fonódnak össze, amit a csábító rózsa és virágzó frézia tónusai ölelik fátylukba. A vaníliás alapillatát egyedülálló ambroxán, melengető fás jegyek és egzotikus pacsuli teszik teljessé.

Ez a stylingom kicsit merészebb pimaszabb, hiszen az illatjegyek is sokkal karakteresebbek. A Red illat megálmodói csupa egzotikus és harsány virágot vonultatnak fel, amit a barack és a vanília ölelése tesz édes parfümmé. A White egy modern, titokzatos és kifinomult illatvilágot idéz, sikerét a lágy és virágos aromáinak köszönheti. Régi idők mámorító illata bújik meg ebben az egyedülálló üvegcsében, melyben a lótuszvirág és a balsafa lágy tónusaiban merülhetünk el, vegyítve a bambusz és a nashi körte aromájával. A klasszikus és időtálló illatok rajongóinak ajánlom a Light Blue változatot, melyek energiát, életvidámságot, frissességet kölcsönöznek viselőjüknek. Kéksége a mediterrán teret és a tenger kékjét, továbbá az égboltot szimbolizálja. Az illatban diszkréten pulzálnak a virágos és gyümölcsös jegyek, fő összetevői a: pézsma, rózsa, cédrus, zöldalma, citrom, harangvirág, jázmin, bambusznád, ámbra.

A U.S. Prestige parfümök, a színes illatjegyeik mellett, szuper áraiknak köszönhetően is igen népszerűek. Remélem, hogy Neked is sikerült kiválasztanod a kedvencedet, amit most meg is NYERHETSZ! Ehhez csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a Parfüm Neked és az ilovemom blog facebook oldalát!
  2. ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban –  hogy melyik illatot szeretnéd megnyerni?!