Divat

Szeretnéd megnyerni az idei tavasz legédesebb cipőjét?

Már számtalanszor megerősítettem azt a tényt, hogy az új trendekhez nem feltétlenül kell tetőtől talpig beöltözni, hanem elég, ha egy -egy meghatározó kiegészítővel nyomatékot adunk a megjelenésünknek. A cipők nélkülözhetetlen kiegészítői az új szezonnak, mindig szükség van a gardróbunkba egy – egy újdonságra. A tavaszi kollekciók már folyamatosan érkeznek az üzletekbe, melyek közül az ecco egyedi tervezésű termékcsaládjára szeretném felhívni a figyelmeteket. Engem ilyen stílusban ihlettek meg a termékek, szerintem szuperül variálhatóak nőiesebb és casual darabokkal is.

Már március 1-től elérhetőek az ecco üzletekben a “Crepetray” névre keresztelt modellek, melyek a szokásos kényelmi funkciók mellett egy speciális talpkidolgozással is gazdagodtak. Nehéz megfogalmazni a kinézetét, de talán úgy lehetne a legjobban körülírni, mintha mézes piskóta lapokat helyeztek volna egymásra és ezeket tejkrémmel fixálták volna. Sokféle színben és formában megvásárolhatóak, a modelleket meg tudjátok nézni az alábbi linkre kattintva: http://hu.ecco.com/hu-hu/trending/crepetray

A cipőmodellek a SugarShop kreatív szakembereit is megihlették ezért is a Milk&Honey szlogenhez kapcsolódva létrejött köztük és az ecco között egy együttműködés, melynek lényege, hogy egy rendhagyó fotózás erejéig az egyes modellekhez egyedi tervezésű sütik is készültek. Én ezt a finomságot kaptam a cipőm mellé…:)

Ha Ti is szeretnétek egy ilyen cuki cipőt, akkor használjátok a “nóri15%ecco” kedvezménykuponkódot és 15% árengedményt kaptok a cipő árából bármelyik Ecco üzletben április 10-éig! Természetesen a nyereményjátékomon is érdemes részt vennetek, ahol egy ilyen szuper tavaszi újdonsággal fogom meglepni az egyik kedves olvasómat! A játékban való részvételhez csupán ezeket kell tenned:

  1. LÁJKOLD az ECCO Shoes Facebook oldalát!
  2. VÁLASZD KI az ECCO weboldaláról, hogy melyik Crepetray modell tetszik a legjobban!
  3. ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy melyiket választottad!