Szépségápolás

Szeretnél a Guerlain nemzetközi sminkmesterével találkozni? JÁTSSZ és NYERD MEG a Guerlain ajándékcsomagját vagy a legújabb rúzs egyikét!

Kedves Hölgyeim! Egy igazán kihagyhatatlan eseményre szeretném felhívni a figyelmeteket, ahol a világ egyik legprofibb sminkmesterétől, José Luis Yuvé nemzetközi smikmestertől kaphattok sminkelési tanácsokat. Szeptember 29-én (most pénteken) találkozhattok Vele az Allee Douglas parfümériában, ahol reggel lesz egy smink show – itt egy modellen fogja bemutatni az újdonságokat és őszi trendeket – utána pedig be lehet jelentkezni Hozzá egyéni konzultációra. Az egyéni konzultáción alapvetően a Guerlain sminkcsapata vár Titeket, de a francia sminkmester teszi fel a rúzsokat, lehet Vele beszélgetni, illetve tanácsokat is kérhettek Tőle.

Lesz finom pezsgő, hogy stílusosan ünnepeljük ezt a különleges alkalmat, illetve a szervezők készültek egy fotósarokkal is, ahol azonnal ki is nyomtatjuk a fotókat!

Az ilovemom blog olvasó közül az első 20 fő aki regisztál a helyszínen, az kap egy kis ajándékcsomagot, a jelszó: ILOVEMOM, illetve az esemény megosztói között gazdára talál az új Guerlain Kiss Kiss rúzsa vagy az Intense Liquid Matte szájfénye is, aminek a színét a nyertes tudja kiválasztani!

Szóval, ha szeretnél a legújabb Guerlain rúzzsal vagy szájfénnyel gazdagabb lenni, akkor a következőket kell tenned:

1.OSZD MEG a Guerlain eseményét a facebook oldaladon!

2.Kommentben ÍRD MEG nekem, hogy melyik árnyalatú Kiss Kiss rúzst vagy Intense Liquid Matte szájfényt választod?