Divat

Szeretnél NYERNI egy általad kiválasztott Ray-Ban napszemüveget?

Lassan nyakunkon a nyár és még ebben a különös helyzetben is fontos, hogy amikor a szabadban vagyunk, akkor a szemünknek megadjuk a kellő védelemet, hiszen a nap káros sugarai ilyenkor is jelen vannak. A hatékony fényvédelem mellett a dizájn sem utolsó szempont, ezért most bemutatom Nektek az idei év “must have” darabjait.

A RAY-BAN napszemüvegek évtizetek óta töretlen sikerrel hódítanak és ez, az idén sincsen másképp. A márka napszemüveg kollekciói hűen tükrözik a trendeket, a stílusosságot, emellett változatos forma- és színvilágukkal mindenki megtalálja a saját fejformájához illő darabot. Hordhatóak elegáns, casual és sportos stylinggal is, igazi “key pieces” darabok. Te már próbáltad valamelyik fazont?

Az OAKLEY napszemüvegek kapcsán sokaknak a sportos vonal és az ehhez igazodó formatervezés jut az eszébe, ami ma már csak egy tévhit, mert a márka nagyon izgalmas streetstyle vonalat is képvisel a piacon. Természetesen van kifejezetten egy-egy adott sportághoz készített kollekció is, de érdemes szemügyre vennetek a modern, utcai napszemüvegeiket is. Szerintem nagyon menők és szerinted?

A szemsérülésem miatt jutottam el az OPTICLAB szalonjába, ahol a kontroll vizsgálatomnál feltérképeztem a legújabb napszemüvegeket is. Nekem a fenitek a kedvenceim az új, nőies kollekciókból, de az is nagyon tetszett, hogy szinte bármelyik modellt meg tudják rendelni, ami elérhető a márka forgalmazóinál. Most egy extra SILVER kártyával is kedveskednek a vásárlóknak, mely 30% kedvezményre jogosít bármilyen szemüvegre, emellett nincs időhöz kötve a lejárata és még át is ruházható, mert nem névre szóló. Hallottatok már ennél szuperebb promócióról???

Éljetek Ti is ezzel a kihagyhatatlan lehetőséggel és szerezzétek be a kedvenc optikai- vagy napszemüvegeteket szuper áron. A SILVER kártyát az üzletben tudjátok átvenni a 1065 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 19/a. szám alatt, de a kialakult helyzetre való tekintettel érdemes előtte telefonálnotok a +36 20 261 1353-es telefonszámon, mert jelenleg a szigorú higiéniai előírásoknak megfelelően egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat az üzletben.

És most jöjjön a legizgalmasabb része a blogbejegyzésemnek, ami nem más, mint hogy az egyik kedves olvasóm kiválaszthatja magának a kedvenc Ray-Ban napszemüvegét, ami hogyha nem elérhető jelenleg az üzletben, akkor akár még meg rendelheti. Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, akkor csak alábbi pontokat kell teljesítened:

1.KÖVESD BE az OpticLab Hungary és az ilovemom blog facebook oldalát!

2.KÖVESD BE a OpticLab Hungary és az ilovemom instagram oldalát!

3.TAGGELD BE a poszt alá két barátnődet, akiknek szívesen ajánlanád a SILVER kártyát! Kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban.

A játék vége: 2020.05.24. 20:00, eredményhirdetés: 2020.05.25. A játék nyertesét a social media felületeimen, a poszt alatt fogom kihirdetni és üzenetben értesíteni!:)