Szépségápolás

Szeretnél ragyogó arcbőrt tavasszal is? Íme 3 tipp, hogyan érd el!

Sokan küzdenek a pigmentfoltokkal, ami 100%-ban a nőknél jelenik meg, emiatt érdemes utánajárni a kiváltó okoknak. Elsődlegesen a hormonális változások okozhatják a foltok megjelenését, akár olyan egyszerű formában is, mint amilyen a várandósság, a változókor, az egyes gyógyszerek vagy éppen a túlzott napozás. Nekem a terhességem alatt jelentkeztek az elsők, amiket a mai napig kezelek. A pigment halványító termékek általában enzimgátlás útján fogják vissza a festékanyag termelődésének folyamatát, ennek köszönhetően alakult ki az az általános nézet, hogy nyáron egyénre szabott, de erőteljes fényvédelemmel védjük a bőrt az UV sugárzással szemben, ősztől tavaszig pedig halványítsuk a pigmentfoltokat!

Ha nálad sem múlnak el nyomtalanul a téli hónapok és újabb apró ráncok, pigmentfoltok jönnek elő vagy csak dehidratáltabb lett az arcbőröd, akkor érdemes a következő három dologra odafigyelned:

  1. Halványítsd a pigmentfoltjaidat!
    Célszerű olyan arckrémet választanunk, amely célzottan és nagyon kíméletesen hat a pigmentációs zavarokra és a bőr teljeskörű megújítására. Én már korábban is használtam a Fytofontana Stem Cells őssejtes szérumát és tényleg nagyon hatásos. A termékben hozzáadatott Boerhavia diffusa növényi kivonata és a biotechnológiai oligopeptid-34 kombinációja több biokémiai folyamaton keresztül, szinergikusan fejti ki bőrhalványító hatását.
  1. Hidratálj intenzíven!
    A legtöbb szépségszakértő nyáron a vizesebb állagú arckrémeket preferálja, míg az ősz beköszöntével inkább a táplálóbb, zsírosabb krémeket ajánlja, hogy arcbőrünk időben fel tudjon készülni a hideg, szeles téli hónapokra. Ha szeretnéd csökkenteni az apróbb ráncokat is, akkor válaszd a Fytofontana DNA-Revital szérumot vagy emulziót, mely segít a megfáradt és a mindennapi károsító tényezőknek intenzíven kitett bőr ápolására.
  1. Serkentsd a bőröd kollagén termelését!
    Tudtad, hogy a növényi őssejt kivonatok olyan faktorokat tartalmaznak, melyek a bőr folyamatos megújulásában szerepet játszó őssejtek működését támogatják? Nem? Pedig ennek köszönhetően a bőr egy „fiatalosabb” működésre kapcsol. A peptidek támogathatják a bőrben a kollagén és elasztin termelődését, melyek a rugalmasságért és tömörségért felelnek. Sajnos, már a 30-as éveinkben csökken ezek termelődése, mely a bőr lazább szerkezetéhez, megereszkedéséhez és a ráncok kialakulásához vezet. Kezd el időben a megfelelő ápolást, például a Fytofontana Hyaluron emulziójával és serkentsd a bőröd kollagén termelését!

A fenti termékeket a Fiatalodj.hu weboldalon tudjátok megrendelni, én őket használom és nagyon szépen ápolják a bőrömet!:)

https://www.instagram.com/p/BtVKg0RBzh9/?utm_source=ig_web_copy_link