Szépségápolás

Szeretnél télen is puha és hidratált bőrt?

Az Eucerin újdonságai ebben a zord időjárásban is segítenek megszabadulni a kiszáradt, irritált bőr érzésétől, illetve a hidegtől kicserepesedett ajkakra is talált hatékony megoldást.

Az Aquaphor regeneráló spray vízmentes formulája hatékony és egyedülálló megoldást kínál a nagyobb bőrfelületek és a nehezen elérhető testrészek ápolására is. A készítényben található glicerin és panthenol nemcsak a sérült bőr regenerálásában játszik kulcsfontosságú szerepet, de segít megőrizni bőrünk nedvességtartalmát is, mely így sokkal rugalmasabb és puhább maradd a legzordabb időjárási körülmények között is.

Kifejezetten az ajkak ápolásában nyújt segítséget az Aquaphor SOS Lip repair ajakápoló mely enyhíti a száraz, repedezett ajkak kellemetlen érzését, akár 60 másodpercen belül. Az átlátszó késíztmény kellemes kenőcs állagú és könnyedén alkalmazható az applikátor segítségével. Összetevői ideálisak az érzékeny bőr számára, ugyanis olyan nyugtató összetevőket tartalmaz, amelyek küzdenek a gyulladás ellen, mint például a Dexpanthenol, a Bisabolol vagy a C- és E-vitamin.

Mi már használjuk őket és nagyon jók!:)

___