Divat

Szupermodellek, hírességek és sok meglepetés a MOSCHINO [tv] H&M divatbemutatóján

Fergetes SHOW-val érkezett a MOSCHINO [tv] H&M New Yorkban, ahol a márkák kreatív igazgatója, Jeremy Scott hírességeket, a nemzetközi média képviselőit és influencereket hívott meg a Times Square-t idéző, óriásplakátokkal teli kifutóra. A modellek között voltak a Hadid testvérek, a showt pedig a legendás szupermodell, Naomi Campbell zárta. Amint Jeremy meghajolt a közönség előtt a kifutón, az óriásplakátok, amik a kifutót körülvették, felemelkedtek és felfedték az est meglepetését, a Grammy-díjas producert és művészt, DJ Diplot, aki az esti partit elindította. A show után megnyílt a MOSCHINO [tv] H&M pop-up boltja is, ahol a vendégek az elsők között vehették meg a kedvenc darabjaikat a kollekcióból.

A divatbemutató első sorában Kiersey Clemons, Leigh Lezark, Coco Rocha és Bebe Rexha ült, akik a MOSCHINO [tv] H&M kollekció darabjait viselték. A kifutóra a modellek egy, a régi New York-i musicaleket idéző utcajelenetre emlékeztető lépcsősoron léptek be. A kifutó egy utcára hasonlított, ami arra utalt, ahol Jeremy a legjobban szereti látni az általa tervezett darabokat.

“A MOSCHINO [tv] H&M kollekció egy ajándék a rajongóimnak, amiben igyekeztem nekik a MOSCHINO legjavát nyújtani. Megpróbáltam mindent beletenni, amit tőlem várnának: az utcai hangulattal teli rajzfilmszerű divatot, megfűszerezve egy jó adag csillogó hiphop töltettel, ami meghatározza a MOSCHINO márkát” – mondta Jeremy Scott, a MOSCHINO kreatívigazgatója.

“Hatalmas élmény volt megalkotni Jeremy MOSCHINO világát ebben a kollekcióban és a MOSCHINO [tv] H&M showban is, ami tökéletesen tükrözte a kollekció minden egyes darabjában megtalálható pozitivitást, humort és örömöt” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

A showra a modellek sminkjét a legendás Pat McGrath készítette, aki a H&M szépségápolási termékeit használta. Hogy egyezzen a kollekció stílusával, a sminkek erősek és csillogóak voltak, hangsúlyos tusvonallal és ragyogó arcbőrrel.

A MOSCHINO [tv] H&M kollekció november 8-án kerül a kiválasztott üzletekben, itthon a Váci1-es H&M-be, valamint elérhető lesz online a hm.com-on is.