Szépségápolás

T I T O K – a kortalan szépség titka

Szerintem Pataki Ágit senkinek sem kell bemutatnom és azt sem, hogy az eddigi pályafutása során mennyi mindent tett már le az asztalra. Magával ragadó személyisége és aktív jelenléte mindig irigylésreméltó volt számomra, ezért sem csodálkoztam azon, hogy egy újabb titokzatos újdonságának a sajtótájékoztatójára kaptam meghívást.

TITOK
Pataki Ágival…:)

A Titok egy új táplálékkiegészítő márkaneve, Pataki Ági titka kapszulákba zárva. A termék debütálását nagyjából egyéves háttérmunka, termékfejlesztés, kísérletezés előzte meg, amit Ági a tavaly szeptemberben megjelent könyvében már finoman sugallt is. Ági fő célja az volt, hogy az egészség és a szépség egyensúlyára figyelve, ne csak kívülről ápolhassuk magunkat, hanem belülről is tudjuk biztosítani a szervezetünk számára szükséges vitaminokat. A vitaminok fejlesztésére Szabó Gál Bencét, a Gal vitamin alapítóját kérte fel , akivel közösen alkották meg ezeket a csoda kapszulákat.

TITOK
A TITOK

A multivitaminok összetételének kialakításakor a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Igazából a termék két egységből áll: egy multivitamin-csomagból és MSM-mel kiegészített halkollagén peptidekből. Ági eredetileg az 50+-os nők problémáira szeretett volna megoldást találni, de Bence szerint a Titok-nak a megelőzésben is legalább olyan nagy szerepe van (és ezt tudjuk is!), ezért a harmincas korosztálynak is ajánlják. A szuper összetevők listájából nem maradt ki a csengő shilajit sem, amit már az ősi gyógyászatokban évezredek óta használtak, nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő- és fiatalító anyagként használtak, mint kollagénszintézis fokozó. A termékek glutén-, tojás-, szójaallergén-, laktóz-, cukor-, GMO-, Kén-dioxid mentesek, így bátran fogyadszthatják azok is, akik valamilyen érzékenységben szenvednek.

TITOK
Szuper volt a sajtótájékoztató is!

Ha Ti is szeretnétek kikipróbálni őket, akkor a Vitamin Világ webshopjából meg tudjátok rendelni őket. Dobozos kiszerelésben is elérhető egy szett, ami szerintem szuper meglepetés lehet bármilyen hölgy számára.