Gyerek, Lifestyle

Támogasd a család legyengült immunrendszerét!

Anyukaként hitelesen tudok nyilatkozni arról, hogy milyen fontos a gyerekek immunrendszerének a folyamatos támogatása. Nálunk sajnos nem telik el úgy hét az oviban és a suliban sem, hogy valamelyik lányom csoportjába, osztályába ne ütné fel a fejét egy újabb vírus vagy megfázásos megbetegedés. Ez nemcsak az egészségük szempontjából káros, hanem azért is, mert ilyenkor általában az egész család kidől és a regenrációs folyamat is sokkal nehezebb, hiszen ilyenkor ide-oda szoktuk egymásnak adogatni a fertőzést. Sokat vagyunk a levegőn, naponta szedünk vitaminokat és figyelünk arra is, hogy az étkezés során bevigyük a megfelelő tápanyagokat, ám sokszor ez sem kielégítő ahhoz, hogy megússzunk egy lebetegedést, ezért is tartom fontosnak a szervezetünk extra támogatását.

Alpikol

A lányok nem esznek meg akármit, ezért folyamatosan teszteljük a különböző étrend-kiegészítőket, melyeknek igen sok kritériumnak kell megfelelniük. A lányok részéről fontos, hogy finom legyen és könnyen be lehessen venni, részemről pedig az az elsődleges szempont, hogy a termék természetes anyagokat tartalmazzon, illetve mindenféle mesterséges színezék és ízanyagtól mentes legyen.

Az egyik reklámban szúrták ki a lányok az Alpikol gyógynövénytartalmú, málnaízű szirupot, ami annyira megtetszett Nekik, hogy a gyógyszertári túránkon ez sem maradhatott ki a kosarunkból. Ezt már Léna is szedheti, mert 3 éves kórtól ajánlják, így egy termékben megtaláltuk azt az étrend-kiegészítőt, mely az egész családunk számára támogatást nyújthat. 120ml-es kiszerelésben kapható, 3-12 éves korig naponta 2x5ml, 12 év felettieknek és felnőtteknek napi 1 alkalommal 15ml az ajánlott mennyiség. Jelentem a családi tesztelésünkön átment a szirup, ezért is ajánlom mindenki számára, aki úgy érzi, hogy immunrendszerének szüksége van egy kis extra támogatásra.

Reggel ezzel a finom málna ízű sziruppal indítjuk a napot

A termék főbb összetevői:

  • Fekete bodza gyümölcs kivonat 10% polifenol tartalommal (200 mg)
  • Dél-Afrikai muskátli gyökér kivonat (15 mg)
  • Yestimun® Saccharomyces cerevisiae élesztőgomba kivonata
  • 85% tisztaságú 1.3/1.6 béta-glükán tartalommal (25 mg)
  • Egyéb összetevők: természetes málna ízanyag, invertcukor szirup, citromsav, málnapor
Már 3 éves kórtól adható és felnőttek is fogyaszthatják

Ne felejtsétek el, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot sem!

És íme a reklám, amivel elcsábultak a lányok, hogy ők is szuperhősök legyenek: