Szépségápolás

Tartós fürtök pillanatok alatt!

Minden nő szép és egészséges frizurára vágyik, melynek kivitelezésében több összetevő is szerepet játszik. Nagyon fontos, hogy a megfelelő hajápoló termékekkel kezeljük a hajunkat, illetve az is nélkülözhetetlen, hogy a formázáshoz szükséges eszközöket is beszerezzük. A göndör fürtök szerelmeseinek szeretném bemutatni a Remington PROLuxe kúpvasat, amivel pillanatok alatt ellenállhatatlan loknikat varázsolhatunk. Ezt a frizurát tovább is gondolhatjuk, így egy szép kontyot is kreálhatunk vele, de vagány vizes hatású hullámok elkészítéséhez is tökéletes.

Minden haj egyedi, melyhez a hajformázó eszközeinknek is alkalmazkodniuk kell. Ez a PROluxe You™ Adaptive kúpvas StyleAdapt™ technológiájának köszönhetően megtanulja, hozzáigazítja és személyre szabja a hőmérsékletet az egyedi formázási igényeinkhez. Nehéz megtalálni a legjobb hőmérsékleti beállítást vagy technikát a frizuránk megalkotásához, ezért is fejlesztették ki ezt az intelligens rendszert, mely így működik a gyakorlatban:

  • Amikor göndörítjük a hajunkat, a göndörítő hengeren lévő szenzor leolvassa a hőmérsékletét, alkalmanként több mint 5500-szor, így megtanulja hajunk tulajdonságait és a hajformázási technikánkat.
  • Az érzékelő a hőmérsékleti értékeket egy intelligens mikroprocesszorba táplálja, és minden egyes tincs után villog a LED jelzőfény, miközben a kúpvas hőmérsékletét a hajunk ideális hőmérsékletéhez igazítja.
  • A mikroprocesszor tárolja a hőmérséklet-beállításokat, okosabbá válik minden egyes göndörítéskor, és előre megjósolja a beállításokat.
  • Tehát függetlenül a hajunk típusától vagy hajformázási technikánktól, biztosak lehetünk benne, hogy mindig a legszebb fürtöket fogjuk tudni elkészíteni vele.

Ez összességében annyit jelent, hogy akár szalonminőségű göndörítést végezhetünk otthon, ami akár 68%-kal erősebb és egészségesebb hajat biztosít. Célszerű a sütés előtt és után is volumen növelő és fixáló termékeket használni, hogy még tartósabb legyen a végeredmény. A hajformázás során két profilt is beállíthatunk, ha esetleg családon belül többen is szeretnénk használni a terméket. Még soha nem volt ennyire egyszerű és praktikus a göndör frizuránk elkészítése, próbáld ki Te is!

Nézzétek meg ezt a kis videót a termékről: