Szépségápolás

Tartsd sejtszinten fiatalon a bőrödet!

A múltkori blogbejegyzésemben már átfogóan írtam Nektek az Institut Esthedem márkáról, melynek portfóliójából már teszteltem is a kedvenceimet. Ezek a prémiumkategóriás francia termékek sejtszinten tartják fiatalon a bőrt és elképesztően hatékonyak. Ismerjétek meg a kortalan szépség titkos fegyvereit:

Mindig hittem a víz erejében, de azt nem gondoltam volna, hogy egy egyedülálló és szabadalommal védett formulává avanzsálódik, ami nem más, mint a celluláris víz. A víz alapesetben folyékony, szilárd vagy gáz halmazállapotú lehet, azonban létezik egy negyedik, közbenső formája is, ami a szervezetünkben található: az úgynevezett fiziológiai víz. A sejtanyagcsere szempontjából ez egy létfontosságú elem, ami a bőrünk megfelelő működését, egészségét és szépségét biztosítja. Ettől a bőrszerkezetben természetesen jelenlévő víztől inspirálva fejlesztette ki az Institut Esthederm a létfontosságú közbenső vízzel azonos felépítésű Cellular Water-t, vagyis a Celluláris vizet, ami tökéletesen fuzionál a bőrrel, miközben optimalizálja az anyagcseréjét és segít megőrizni fiatalságát. A Celluláris víz 100%-ban összhangban áll a bőrrel: életenergiával tölti fel, hidratálja, antioxidáns védelmet nyújt, megóvja a bőr fialatos üdeségét és fokozza az arcápoló hatékonyságát. Nőknek, Férfiaknak is ajánlják, akár érzékeny bőrre is. Ez az arcápoló permet a hialuronsavval dúsított receptúrájának köszönhetően hidratáló oxidánsokkal éleszti újjá a bőrt, azonnal megadja a sejtek ideális működéséhez szükséges energiát. Elképesztően látványos a változás már az első használat után, csak azt tudom mondani, hogy próbáljátok ki!

Intensive Hyaluronic szemkörnyékápoló

A másik két terméket az Intense termékcsaládból választottam, melyek különös gondossággal összeválogatott molekulák átfogó kollekciója a bőr öregedése ellen. Az egyik a hialuronsavas szemkörnyékápoló (Hyaluronic), melyhez nagyon nagy reményeket fűztem, hiszen régóta keresem a megoldást a szem alatti karikáim eltűntetésére. Ezt a hidratáló és bőrsimító krémet kifejezetten erre a problémára és a fáradtság jeleinek az eltűntetésére fejlesztették ki, ezért is szerettem volna mindenféleképpen kipróbálni. Ez az ápoló szérum a Hyaluronic szabadalomnak köszönhetően azonnal intenzíven hidratál, feltölti, elsimítja a ráncokat és csökkenti a szem alatti karikákat. Az applikátor segítségével könnyedén eldolgozható a krém és amellett, hogy újraindítja a hialuronsav természetes szintézisét a bőrben, még véd is a környezeti stressz okozta oxidáció ellen. Nekem ez lett a reggeli titkos fegyverem, és aki hasonló problémákkal küzd, annak szívből ajánlom, hogy azonnal tesztelje, mert imádni fogja!

E-vitaminos szérum

A másik terméket az oxidációs stressz okozta túlérzényeny bőrproblémákra fejlesztették ki. Az E-vitaminnal gazdagított formula óvja a sejthártyát, megnyugtatja az érzékeny bőrt és véd az UV-sugárzás ellen. Azt gondolom, hogy a külső stresszfaktorok vezetnek igazán a korai öregedéshez, ezért is fontos harcolni ellenük. Ez a szérum javítja az E-vitamin hasznosulását, antioxidáns hatása megvédi a sejtstruktúrát a káros környezeti hatásoktól, melyek a bőr öregedésének a felgyorsulásáért felelősek. Emellett szabályozza a bőr hiperérzékeny reakcióiban érintett mechanizmusokat, mint a bőrpír vagy irritáció, ami a környezeti hatások miatt és a kor előre haladtával egyre gyakoribb probléma. Ezt a terméket elég esténként vagy kezelések részeként alkalmazni az arc, a nyak, illetve a dekoltázs területén, a bőr rendkívül hálás lesz a használata után!

Nagyon elégedett vagyok és szuperek a tapasztalataim a fenti termékekkel kapcsolatban, úgyhogy következő lépésként ki fogom próbálni a kozmetikai kezeléseik egyikét, melyekről bővebben az Institut Esthederm weboldalán olvashattok!

__