Szépségápolás

Tavaszi bőrmegújító kezelésen jártam!

A múltkor blogbejegyzésemben írtam Nektek a Kollagén bio mátrix kezelésemről, ami az előkészítése volt a mostani Bőrmegújító beauty programomnak. Ezeket a regenráló kúrákat ilyenkor, tavasszal érdemes elkezdeni, hiszen tökéletes felkészítése a bőrnek a napsugarak érkezésére. Az általam kipróbált kezelést, életkortól függetlenül mindenkinek ajánlom, különösen azoknak, akiknek napkárosodott, pigmentfoltos, aknés, heges vagy rozáceás a bőre.

Első lépés egy kozmetikai, savas hámlasztás

Andi már nagyon jól ismeri a bőrömet, ezért mindig bizalommal fogadom a tanácsait, így esett a választás erre a kezelésre is, amit a basic lépések mellett a bőröm aktuális állapotához igazítva végzett el. A kezelés első lépése egy savas, kozmetikai hámlasztás volt, 30%-os glikol savval, melynek lényege, hogy a mélyebb rétegekben eltávolítsuk azokat az elhalt hámsejtek, melyek már nem képesek megújulni. Ezáltal a bőr újra képes lesz “tisztán” lélegezni, megvastagodnak a kollagén rostok, így egyenletesebb lesz a bőrfelszín és tulajdonképpen ez maga a rejuvenáció. Ez a hámlasztás egyáltalán nem fáj, nem is kellemetlen, emellett Andi nagyon figyel arra, hogy ezt is a bőrünknek megfelelő mértékben kivitelezzük.

Mezoterápiás hatóanyagok bevitele a mélyebb bőrrétegekbe

A következő lépésben mezoterápiás hatóanyagot vittünk be 100.000 Hz fölötti árammal. Ennél a lépésnél Andi választja ki azt a hatóanyagot, amire éppen szüksége van a bőrünknek – lehet kollagén vagy akár hialuronsav is – amit egy speciális kezelőfej segítségével juttat be a mélyebb rétegekbe. Itt is közösen állítottuk be az áram intenzitását, egyáltalán nem fájt, apró csipkedéseket éreztem a bőrön, de a hatása annyira intenzív volt, hogy már pár perc után szabad szemmel látható volt a változás.

Utolsó lépésként következett egy kötőszövet erősítő, mélyhidratáló masszázs, ami maga a csoda, bár ez sem csak a kényeztetésről szólt, hiszen olyan technikákkal végzi Andi a masszázst, ami önmagában egy liftinghez hasonló eredményeket mutat. Ez a kép a kezelés végén készült, láthatjátok, hogy egyáltalán nem viseli meg a bőrt a kezelés, néhány helyen pirosodott csak ki a bőröm. Én nagyon elégedett vagyok, hiszen az egyértleműen látszik, hogy a bőröm élettel teli, hidratált és ragyogó lett.

Az eredmény azonnal, szabad szemmel is jól látható

Ezeket a hámlasztásokat kúraszerűen érdemes alkalmazni, akár heti rendszerességgel, folyamatában 4-5 alkalommal, mert közben lehet emelni a savtartalom %-át, hogy még hatékonyabb eredményeket tudjunk elérni. Andi szolgáltatásai között sokféle beauty kezelést találtok, de azt ajánlom, hogy látogassatok el hozzá a Szalon Széplaki-ba és személyesen válasszátok ki a bőrötöknek legmegfelelőbbet!

____