Szépségápolás

Tavaszi hajtrendek a Remington újdonságával!

2023-ban is izgalmas trendekkel találkozhatunk, melyek közül a ruhák mellett érdemes külön megvizsgálni a smink- és a frizura fazonokat. Sokan az új év hallatán merészebben vágnak bele a megszokott viseletük újragondolásába, ezért is készültem egy kis inspirációval, hátha lapul közte olyan, amit magatokénak éreztek. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy a személyiségünk és az arcformánk is kulcsfontosságú egy-egy jó fazon elsajátításához, ez azonban sokszor csak a fodrászunk kreativitására van bízva.

Oldalválaszték

Amilyen kézenfekvő, olyannyira nem alkalmazzuk. Ez a 2000-as éveket idéző trend ismét hódító útjának indul. Megjelenésében egy arcot keretező fazon, ami akkor néz ki jól, ha gondosan le van lapítva, ami természetesen nem zárja ki sem a kibontott, sem az összefogott haj viselését sem. Rövid és hosszú hajjal is jól mutat, szóval érdemes kísérletezgetni vele.

Copfok

Minden évben valamilyen formában visszaköszönnek a copfok, ami egy igazán kényelmes viselet, kiemeli az arcformánkat és nagyon mutatós. Idén nagy divat lesz a hajgumi elrejtése egy tinccsel, de a kócos, hosszúkás tarkókonty és a szupermagas, egyenes copf is visszatér majd.

Egyenes frufru

A frufru egy örök kedvenc, ami minden évben nagy népszerűségnek örvend, bár nem mindenkinek áll jól. Akkor sem kell megijedni tőle, ha göndör a hajunk, ugyanis ez sem lehet akadály – a haj természetessége úgysem megy ki a divatból! A hosszan, egyenesen vágott stílusnak egy baja van csak, hogyha nem vagyunk elég ügyesek, akkor 2 hetente kell menni a fodrászhoz igazítani vagy ajánlom figyelmetekbe a következő trendet, ami ennek a fazonnak az újragondolása.

Shag frizurák

Már tavaly is népszerű volt ez a tépett, közepes hosszúságú frizura, de úgy tűnik, hogy idén sem fog kimenni a divatból. Nem véletlen, hogy sokan kedvelik, hiszen minden hajtípussal kompatibilis és nem is igényel túl sok törődést reggelente. A kifelé hosszabbodó frufru és a viszonylag rövid rétegek gondoskodnak arról, hogy a hajad természetes textúrájú legyen, így kócost hatást keltve.

Nekem általában a legnagyobb nehézséget a vágás után ezeknek a frizuráknak az elkészítése jelenti, ezért minden évben gondosan tanulmányozom az új hajformázók bevezetését is. Eléggé nehezen kezelhető a hajam és nem is szeretek órákat a tükör előtt tölteni, ezért azokat az eszközöket részesítem előnyben, melyekkel gyorsan és könnyedén el tudom készíteni a napi rutinomat.

Remington Botanicals

A Remington portfóliójából már számtalan terméket kipróbáltam, ezért az idei újdonságukra is lecsaptam, ami egy meleglevegős hajformázó. Általában hajmosás után nem szoktam extra technikákat bedobni a hajszárításom során, úgyhogy itt az ideje, hogy ezt is kipróbáljam. A Botanicals™ forgófejes meleglevegős hajformázó egyszerre szárítja és formázza a hajat, így használatával még időt is megtakaríthatunk. A hajformázó többirányú forgásával lehetővé teszi a mindkét irányban történő formázást, az 50 mm-es puha sörtéjű körkefével és a sűrű, lapos kefével pedig a göndör fürtökből pillanatok alatt szuperselymesre válthatunk. A gyengébb hőmérsékletbeállítás segít védeni és ápolni a hajat, illetve a formázó fejlett kerámiabevonata is a természetben található elemeket hasznosítja, mint az aloe vera, a jojoba vagy a rózsa kivonat, amivel fokozhatjuk a hajunk ragyogását. Bármilyen megjelenést is szeretnénk, az ionos kondicionálás távol tartja a gubancolódást és a szálló hajszálakat, hogy minden alkalommal szelfi-kész eredményekkel tündökölhessünk.

Remington Botanicals

Vegyétek szemügyre Ti is a Remington újdonságait, hogy pillanatok alatt kéznél lehessenek, bármilyen alkalomra is készültök!

Most egy ilyen csúcsszuper hajformázót nyerhettek az instagram oldalamon, gyertek játszani!

___