Szépségápolás

Tavaszi megújulás ajándékcsomagok

A tavasszal megújuló természet testünkre és lelkünkre is jótékony hatással van, viszont szervezetünknek ilyenkor sokkal több gondoskodásra van szüksége, mint amit az egyre gyakoribb napsütés vagy a virágba boruló környezet adhat. A téli hideg okozta száraz és a folyamatos maszkviselés miatt megviselt bőrt a tavaszi hónapok beköszöntével ajánlott figyelmesebben ápolni, megfelelő kozmetikumokkal felfrissíteni. Az Eucerin márciustól elérhető tavaszi összeállításai olyan arcápoló készítményeket tartalmaznak, amelyek nemcsak feszessé teszik a bőrt, de a ráncokat is hatékonyan csökkentik.

Ki ne vágyna fiatalosan sugárzó bőrre, és ki ne szeretné, hogy az arcán megjelenő finom barázdák és ráncok kevésbé látszódjanak tavasszal? Ahogy kinyílik a természet, mi is nyitottabbá válunk arra, hogy megmutassuk magunkat a hűvös, bekuckózós időszak után. A legszembetűnőbb változások az arcbőrünkön tapasztalhatóak, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően gondoskodjunk róla, és felfrissítsük, feszesebbé tegyük. Egy kis öngondoskodással ráadásul több önbizalmat nyerhetünk, megnyerőbb lesz tőle a kiállásunk és erősebb a kisugárzásunk.

Nekem A Hyaluron-Filler + Volume-Lift csomag a kedvencem

A tavaszi díszdobozos összeállítások több termékcsaládból is elérhetőek – mindegyik csomag egy nappali arckrémet és egy szemránckrémet is tartalmaz:

A Hyaluron-Filler készítmények összetétele azoknak lehet tökéletes választás, akik nem tudnak megbarátkozni a kezdődő mély ráncokkal, melyek akár 25 éves kortól is jelen lehetnek. A jó hír, hogy nem is kell, hiszen a ráncfeltöltő nappali krém és szemránckrém hatékonyan veszi fel a küzdelmet még a legmélyebb barázdákkal is. A termékek kis – és nagy molekulasúlyú hialuronsavat egyaránt tartalmaznak, amelyek célzottan csökkentik a ráncokat, a bőrt pedig simává varázsolják. A termékekben levő bioaktív glükozid szaponin fokozza a bőr saját hialuronsav termelését, a koncentrált dexpanthenol pedig a bőr regenerációs folyamatát segíti, ezáltal a bőr puha és ápolt lesz. A csomag elérhető száraz és normál, vegyes bőrre készült változatban is. (Ajánlott fogyasztói ár: 10 350 Ft)

A Hyaluron-Filler + Volume-Lift termékcsalád a feszesség elhivatott harcosa. A normál és vegyes, illetve száraz bőrön alkalmazható nappali arckrém és bőrfeszesítő szemránckrém a bőr meghatározott rétegeit célozza. Kifejezetten a feszességét és kontúrját vesztett, megereszkedett bőr számára fejlesztették ki. Használatával az visszakaphatja rugalmasságát és frissességét, mindemellett a termékek kiváló sminkalapként is szolgálnak. (Ajánlott fogyasztói ár: 10 350 Ft)

A Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém és szemránckrém feszessé és bársonyos érzetűvé varázsolja az érett bőrt. Emellett segít feltölteni a mély ráncokat, erősíti a bőr struktúráját, így arcunk ránézésre is friss és sugárzó lesz. (Ajánlott fogyasztói ár: 10 350 Ft)

Ezeket az Eucerin® termékeket is a partnerpatikákban tudjátok megvásárolni!