Szépségápolás

Tavaszi megújulás az Eucerin ajándékdobozaival!

A tavasz visszacsalogatja a rég látott színeket, illatokat, nemcsak a természet, de lelkünk is kinyílik ebben az időszakban. A téli hideg bőrünkön is nyomot hagyhat, így tavasszal érdemes extra ápolásban és kényeztetésben részesíteni. A fokozott fényvédelem mellett a hidratálásra is érdemes hangsúlyt fektetni, hogy arcbőrünk üde és friss legyen, ehhez pedig kiváló választás lehet az Eucerin tavaszi ajándékdobozos összeállításai!

Eucerin
Az ajándékcsomagok több termékcsaládból is elérhetőek

Végre előbújhatunk a sapkák és nagy kötött sálak mögül, töltekezhetünk a napsugarakból, magunkba szívhatjuk a tavasz hamisítatlan illatát. A virágzó természettel összhangban mi is nyitottabbak leszünk, és ki ne szeretné, hogy arcbőre a legjobb formáját hozza? Az Eucerin tavaszi összeállításai közül mindenki megtalálhatja a saját bőrtípusának és életkorának megfelelő csomagot, érdemes szemezgetni.

Az Eucerin tavaszi ihletésű összeállításai több termékcsaládból is elérhetőek, így mindenki személyre szabottan választhat:

A Hyaluron-Filler termékcsalád például tökéletes választás azoknak, akik tudatosan kezdik a bőrápolást. Szervezetünk 25 éves korunk körül már kevesebb kollagént termel, így érdemes külsőleg is megtámogatni. A termékek kis – és nagy molekulasúlyú hialuronsavak kombinációját tartalmazzák, így ott hatnak, ahol a ráncok keletkeznek. Bőrünk sima, feszes, élettel teli lesz, extra kényeztetésként pedig a csomagban újdonságként helyet kapott a ráncfeltöltő maszk is, amely csupán pár perc alatt gazdagon hidratálja bőrünket és csökkenti a finom ráncokat. Az összeállítás elérhető száraz, normál és vegyes bőrre való változatban is.

A csomag tartalma:

  • Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre + Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő fátyolmaszk + Eucerin-Hyaluron Filler Ráncfeltöltő szemránckrém
  • Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre + Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő fátyolmaszk + Eucerin-Hyaluron Filler Ráncfeltöltő szemránckrém

Ajánlott fogyasztói ára: 12 990 Ft

Eucerin
Nekem a Hyaluron-Filler-es ajándékcsomag a kedvencem

A Hyaluron-Filler + Volume Lift termékekből összeállított csomag egy igazi jolly joker azoknak, akik az arckontúr megereszkedése ellen harcolnak. Az évek előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, az arcbőrünk megereszkedetté válhat. Ennek megtámogatására remek választás ez a csomag, hiszen feltölti bőrünket és csökkenti a ráncok mélységét is. A minden bőrtípusra alkalmazható szemránckrém újra feszessé, határozott vonalúvá teszi szemkörnyékünket is, kontaktlencsét viselők is használhatják.

A csomag tartalma:

  • Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre + Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Bőrfeszesítő szemránckrém
  • Hyaluron-Filler+Volume-Lift nappali arckrém száraz bőrre + Hyaluron-Filler+Volume-Lift  szemránckrém

Ajánlott fogyasztói ára: 10 990 Ft

A Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém a mélyebb ráncokkal veszi fel a harcot, segíti az öregedésgátlást. A nappali arckrém a mellé járó szemránckrémmel együtt táplálja az elvékonyodó, törékeny bőrt, erősíti szerkezetét és növeli rugalmasságát.

A csomag tartalma:

  • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém

Ajánlott fogyasztói ára: 10 990 Ft

Te már megtaláltad a számodra legmegfelelőbb csomagot? Ha Nőnapra örömet szereznél szeretteidnek, válassz bátran az ajándékdobozok közül, mert a gondoskodás mindig jó ajándék! Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

___